Icoon Magazine-abonnement.nl

Quest Psychologie jaar abonnement met gratis online cursus

Wij hebben weer eens een geweldige magazine aanbieding voor je gevonden. Dit keer voor het magazine Quest Psychologie. Wanneer je nu namelijk een jaar abonnement neemt voor dit magazine, dan krijg je gratis de online cursus (Nog) beter in bed. Het jaar abonnement voor Quest Psychologie kost slechts € 39,99. Je krijgt dan 6 nummers van dit geweldige magazine. De gratis cursus heeft een waarde van € 19,95. In deze cursus leer je dus hoe je nog beter in bed gaat worden. De cursus bestaat uit 6 verschillende onderdelen en elk onderdeel duurt ongeveer 30 minuten. Met andere woorden je krijgt nu een gratis cursus met een duur van maar liefst 3 uur. Een extra reden dus om vandaag nog te gaan voor een jaar abonnement op Quest Psychologie. Want alleen dan kun je profiteren van deze te gekke magazine aanbieding.

Wat komt er in deze cursus aanbod?

Heel leuk natuurlijk zo’n gratis cursus bij je magazine abonnement. Maar jij wilt natuurlijk wel weten wat je kunt verwachten van deze cursus. Het is eigenlijk heel simpel, zoals eerder aangegeven zijn er 6 onderdelen. Het gaat hier om Anatomie, Libido, Het orgasme, Vergelijken, Sleur en Praten over Seks. Als deze dingen gaan jou zeker helpen om nog beter in bed te worden.
Deze gave beter in bed worden cursus krijg je nu dus bij een Quest Psychologie abonnement. Deze top combinatie koop je nu voordelig voor slechts € 39,99. Je geniet dan één jaar lang van dit geweldige magazine.

Waarom kiezen voor Quest Psychologie?

De kans is groot dat jij wel eens van Quest hebt gehoord. Quest Psychologie is één van de andere magazines die onder Quest vallen. Dit is alleen meer gericht op psychologie. Het is dan ook een echte aanrader wanneer jij dit een interessant wonderwerp vindt. In de magazine lees je er namelijk alles over. Het is niet voor niks het magazine over brein en psyche. Het is dus zeker aan te raden om dit jaar abonnement te overwegen. Zeker omdat dit nu echt super voordelig kan. Zeg nu zelf, niemand wil toch teveel betalen voor zijn magazine abonnement?

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van