Zoek

Nu tot wel 10% korting op een Donald Duck Extra abonnement

Zijn jouw kinderen ook helemaal gek van het weekblad Donald Duck? Dan is een abonnement Donald Duck Extra een echte aanrader. Dit magazine valt iedere 4 weken op je deurmat. Het leuker van dit tijdschrift is dat er nog meer Donald Duck verhalen in staan die ook nog eens langer en spannender zijn. Met andere woorden neem jij een abonnement op Donald Duck Extra dan kunnen jouw kinderen nog meer genieten. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen hier al een abonnement op hebben. Bekijk daarom snel welke aanbiedingen er op dit moment zijn en profiteer direct van een mooie deal.
Packshot van alle items van Donald Duck Extra

Donald Duck Extra magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Lees Donald Duck Extra ook online op de website van Tijdschrift.nl

Wanneer jij een abonnement afsluit voor Donald Duck Extra, dan kun je hem ook online lezen. Dit kan via de website Tijdschrift.nl. Het leuke hiervan is dat je ook de voorgaande edities tot 3 maanden terug kunt lezen. Zo kun je gelijk genieten van de Donald Duck verhalen en dat is natuurlijk helemaal fantastisch. Het is dan ook direct nog een reden om vandaag nog een abonnement af te sluiten op Donald Duck Extra. Dit is ook een geweldig magazine om cadeau te geven, want de ontvanger gaat hier zeer zeker vrolijk van worden.

Geniet van dit magazine voor een klein bedrag per maandag

Het leuke van dit abonnement is dat het helemaal niet zo duur is. Voor een klein bedrag per maand kun jij namelijk al genieten van de leukste verhalen uit DuckStad. Omdat het abonnement zo voordelig is, kan vrijwel iedereen dit abonnement afsluiten. Hierdoor kan ieder kind genieten van de leukste, spannendste en grappigste verhalen van Donald Duck, zijn neefjes en de rest van de inwoners van DuckStad.

Wil jij dus iedere 4 weken optimaal genieten van het leuke kindermagazine van Nederland? Dan sluit je vandaag nog een abonnement af met korting.

Bekijk ook de andere Donald Duck magazines

Donald Duck Extra is slechts één van de Donald Duck varianten. Je kunt namelijk ook gaan voor Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Pockets en Katrien Duck. Al deze magazines zijn gericht op kinderen. Maar eerlijk is eerlijk ook voor volwassenen zijn het toch wel leuke ontspan momenten. Welk magazine het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen. Denk hierbij aan hoe vaak jij het magazine wilt ontvangen en wat je ervoor over hebt. De prijzen verschillen namelijk super veel. Gelukkig hebben wij een pagina geschreven over al deze magazines van Donald Duck. Zo kun jij gemakkelijk kiezen welke het beste bij jouw past. Het mooiste is dat voor alle Donald Duck varianten er verschillende mooie aanbiedingen zijn. Hierdoor hoef je nooit te veel te betalen voor je magazine abonnement.
Magazine-abonnement.nl