Zoek

Een Margriet magazine abonnement aanbieding voordelig afsluiten

Wil jij maar al te graag een abonnement voor het magazine Margriet? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bij ons vind je de beste Margriet abonnement aanbiedingen. Zo kun jij heel voordelig een abonnement afsluiten voor dit fantastische magazine. Je kunt namelijk profiteren van kortingen die oplopen tot maar liefst 70%. Een goede reden dus om de aanbiedingen op deze pagina te bekijken. Want teveel betalen voor een Margriet abonnement, dat wil natuurlijk niemand. Wel goed om te weten is dat Margriet meer is dan alleen maar een leuk magazine. Je krijg namelijk ook toegang tot de online artikelen. Geloof ons, daar kun je heel veel leuke dingen ontdekken.
Packshot van alle items van Margriet

De beste Margriet magazine aanbiedingen op een rij

Populair
6 maanden - Altijd opzegbaar
Margriet
Kortingsperiode 6 maanden
7
50
per maand
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 6 maanden
Populair
4 nummers
Margriet
Kortingsperiode 4 weken
12
00
eenmalig
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 4 nummers
Populair
156 nummers + 27 Extra
Margriet
Kortingsperiode 36 maanden
3
95
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 156 nummers + 27 Extra
Populair
52 nummers + 9 Extra
Margriet
Kortingsperiode 12 maanden
4
60
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 52 nummers + 9 Extra
Populair
104 nummers + 18 Extra
Margriet
Kortingsperiode 24 maanden
4
30
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 104 nummers + 18 Extra
Populair
52 nummers + 9 Extra + 6 puzzelboeken
Margriet
Kortingsperiode 12 maanden
5
00
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 52 nummers + 9 Extra + 6 puzzelboeken
Populair
104 nummers + 18 Extra + 12 puzzelboeken
Margriet
Kortingsperiode 24 maanden
4
75
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 104 nummers + 18 Extra + 12 puzzelboeken
Populair
156 nummers + 27 Extra + 18 puzzelboeken
Margriet
Kortingsperiode 36 maanden
4
50
per week
Ja
Verschijnt iedere week
Ja
Speciaal voor vrouwen
Nee
Cadeau abonnement
Ga voor 156 nummers + 27 Extra + 18 puzzelboeken

Margriet magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Margriet Horoscoop een super populaire rubriek

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord, we hebben het dan natuurlijk over de Margriet Horoscoop. Leuk om te weten is dat je hier geen Margriet abonnement voor nodig hebt. Natuurlijk blijft een abonnement voor dit tijdschrift wel nog altijd een aanrader. Maar even terug naar de Horoscoop, dit is een rubriek die je online kunt vinden op de website van Margriet. Het leuke is dat je hier dagelijks een persoonlijke daghoroscoop kunt vinden. Op basis van jouw sterrenbeeld kun je ontdekken wat de dag jou gaat brengen. Super leuk bedacht en mede daardoor ook super populair. Dagelijks zijn er duizenden mensen die hun persoonlijke daghoroscoop lezen. Ook kunt je met Margriet tarot dagelijks een Tarotkaart trekken!

De beurs of beter gezegd de Margriet Winterfair

Dat Margriet veel meer is dan alleen een gaaf magazine, bewijzen ze ieder jaar maar weer met de Margriet Winterfair. Dit is het uitje voor jou en je vriendinnen. Je beleeft een geweldige dag weg bij het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Jaarlijks weten duizenden lezers van Margriet de Winterfair te vinden. Wil jij graag naar de Winterfair? Dan hoef je geen abonnee te zijn van Margriet. Toch zijn de meeste mensen die we hier tegenkomen wel abonnee. Dit is natuurlijk logisch, want Margriet is één van de leukste magazines van Nederland. Het is dus zeker aan te raden om hier een magazine abonnement voor af te sluiten.

Ontdek Margriet magazine met een proefabonnement

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar het kan natuurlijk altijd dat je nog twijfelt over een abonnement voor Margriet. Gelukkig kun je er voor kiezen om te gaan voor een proefabonnement. Je kunt dan heel voordelig kennis maken met dit top magazine.
Voor een proefabonnement krijg je al snel 70% korting en daardoor is het heel interessant om te doen. Je hebt dan voor een paar euro namelijk voor een korte periode alle voordelen die een Margriet abonnee ook heeft. Blijkt tijdens de proefperiode dat dit magazine toch niks voor jou is, dan hoef jij het abonnement niet op te zeggen. Een proefabonnement stopt namelijk automatisch. Natuurlijk kun je jouw abonnement wel altijd verlengen.

Margriet het leukste weekblad van Nederland

Als we het aan de lezers van Margriet vragen is het duidelijk, Margriet is het leukste weekblad van Nederland. Het is natuurlijk ook niet zomaar dat ze heel veel abonnees hebben. Maar naast de abonnees zijn er ook heel veel mensen die regelmatig een los nummer kopen. Wij raden dit echter niet aan, want in verhouding is een los nummer veel duurder. Wel is dit ideaal wanneer je het bijvoorbeeld cadeau wilt doen. Want door een Margriet weekblad cadeau te geven ga jij gegarandeerd iemand super blij maken. Uiteraard kun je ook gewoon een Margriet abonnement cadeau geven. Dit gaat de ontvanger helemaal geweldig vinden. Want wie wilt nou niet het beste weekblad van Nederland cadeau krijgen.

Margriet Magazine heeft ook verschillende andere abonnementen

Het meest bekende abonnement van Margriet is natuurlijk voor het weekblad. Maar de echte kenners weten dat er ook nog andere opties zijn. Je hebt namelijk ook abonnementen Margriet Extra en Margriet Puzzelen. Ondanks dat deze magazines niet zo populair zijn als het weekblad, zijn ze zeker het overwegen waard. Deze magazines staan namelijk bomvol met leuke extra’s. Ook de abonnementen voor deze magazines kun je uiteraard bij ons vinden. Het mooiste is dat je ook voor deze magazines heel veel gave aanbiedingen hebt. Zo kun je heel voordelig een abonnement afsluiten.

Speciale deal: Margriet 6 weken voor 6 euro

Let op: Deze aanbieding is niet het hele jaar door beschikbaar! Wanneer je heel voordelig Margriet Magazine wilt ontdekken is het slim om te gaan voor een proefabonnement. Zo nu en dan is er een speciale actie. Wanneer deze er is kun je 6 weken lang genieten van Margriet voor maar 6 euro. Dit is echt super voordelig! Is dit abonnement dus beschikbaar, ga dan zeker voor deze speciale Margriet. In deze 6 weken ontdek jij of Margriet iets is voor jou. Bekijk dus snel of de aanbieding Margriet 6 weken voor 6 euro op dit moment beschikbaar is en profiteer.

Veelgestelde vragen (FAQ) over een Margriet abonnement

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een Margriet magazine abonnement, kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt. Om jouw hierbij te helpen hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je geselecteerd. De kans is groot dat jij de vraag die je hebt hieronder kunt vinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je ook via het contact formulier met ons contact opnemen. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.

Heb jij de bestelling afgerond? Dan ontvang je van Margriet een welkomstmail, hierin staat de eerste leverdatum aangegeven. Wel moet je er rekening mee houden dat de verwerkingstijd van een abonnement ongeveer 14 dagen is.
Dit ligt aan de periode waar je voor gekozen hebt. Heb je gekozen voor 3 jaar, dan kun je jouw abonnement na 3 jaar iedere maand opzeggen. Heb je voor een jaar abonnement gekozen, dan kan dit al na één jaar.
Wat leuk dat jij een abonnement van Margriet cadeau gaat geven. De ontvanger gaat hier zeker gelukkig mee zijn. Door het abonnement dat jij wilt te bestellen kom je uit bij het bestelformulier. Hier vul jij je eigen gegevens in, maar kies je vervolgens voor bezorg mijn blad op een ander adres. Daar vul je de gegevens in van de persoon aan wie je het cadeau geeft.
Wanneer je kiest voor een Margriet abonnement ga je akkoord met een betaling via automatische incasso. Het afgesproken bedrag wordt iedere periode automatisch afgeschreven.
Uiteraard krijg je dit, op je tweede tijdschriftabonnement die je afsluit bij DPG Media krijg je namelijk 50% korting. Deze korting is alleen geldig voor het eerste jaar, daarna vervalt de korting.
Jazeker is dit mogelijk. Bij het bestellen van jouw Margriet abonnement kun je zelf een datum aangeven.
Wil jij graag het magazine digitaal lezen? Dan kan dit als abonnee op je tablet of telefoon. Dit kan direct na het afsluiten van je abonnement. Leuk om te weten is dat je ook oudere edities kunt terug lezen tot wel 3 maanden terug. Het lezen van een digitale editie kan via de app van Tijdschrift.nl.
Ja, dit kan! Wel zal je hiervoor contact moeten opnemen met de klantenservice van Margriet.
Je kunt voor Margriet een abonnement afsluiten voor één, twee of drie jaar. Kies je voor drie jaar, dan ontvang je de hoogste korting. Dit introductietarief is de gehele looptijd geldig, in dit geval 3 jaar dus. Dus hoelang jij profiteert van de korting hangt af van het abonnement dat je afsluit. Na je looptijd gaat het normale tarief in, wel kun je jouw abonnement dan maandelijks opzeggen.
Magazine-abonnement.nl