Donald Duck Junior abonnement zodat ook de jongste kan genieten

Iedereen is bekend met het leukste weekblad van Nederland. Wij hebben het dan natuurlijk over Donald Duck. Maar voor de kleintjes is het misschien wat lastig lezen. Gelukkig hebben ze daar bij Donald Duck een oplossing voor gevonden namelijk Donald Duck Junior. Dit magazine is er speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar. Het voordeel van dit magazine is dat het een stuk gemakkelijker leest, wel zo fijn natuurlijk. Wel is het goed om te weten dat dit magazine slechts 1x in de twee weken op je deurmat valt. Maar dit is meer dan genoeg, geloof ons! Dit abonnement is een echte aanrader. Wij raden je dan ook aan om nu snel de verschillende aanbiedingen te bekijken en vervolgens te kiezen welke deal het beste bij jou past. Neem nu een abonnement zodat ook de jongste kan genieten.

De beste aanbiedingen op een rij

Alle tijdschriften en kranten digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Donald Duck Extra nu 4 nummers voor maar € 9,99

Wil jij een proefabonnement voor Donald Duck Extra proberen? Dan hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk kun je nu namelijk een proefabonnement nemen. Dit Donald Duck Extra abonnement is echt super voordelig. Je betaald namelijk slechts € 9,99 voor 4 nummers. Zo kun jij heel voordelig kennis maken met dit fantastische magazine. Je kunt dit abonnement afsluiten bij Kiosk.

De leukste spelletjes en strips lees je in Donald Duck Junior

Natuurlijk word je met Donald Duck Junior meegenomen naar Duckstad. Dit is de plek waar het allemaal afspeelt. De leukste verhalen van o.a. Kwik, Kwek en Kwak spelen zich af in deze geweldige stad. Duckstad is super populair en heel veel inwoners hebben jou de mooiste verhalen te vertellen. Wil jij weten wat er zich afspeelt in Duckstad en waar de inwoners mee te maken krijgen? Dan is Donald Duck Junior een echte aanrader voor jou. Dit magazine laat je de leukste verhalen ontdekken op een gemakkelijke en leuke manier. Zo is het voor alle kinderen goed te doen om te genieten van dit magazine. Wacht dus niet langer en ga vandaag nog voor een abonnement.

Donald Duck Junior is voor zowel jongens als meisjes

Het leuke van Donald Duck Junior is dat het een geweldig magazine is voor zowel jongens als meisjes. Met andere woorden iedereen kan genieten van dit te gekke magazine. Dit is dan direct ook een toffe reden om nu een abonnement af te sluiten hiervoor. Want zeg nu zelf, jij wilt toch dat jouw kinderen kunnen genieten van lezen?
Want goed kunnen lezen is in de huidige maatschappij van groot belang. Als ze dit dan op een leuke manier leren is het helemaal geweldig. Met Donald Duck Junior zetten ze hier een geweldige stap en leren ze lezen als de beste. Dit terwijl ze genieten van de leukste spelletjes en stripverhalen.

Altijd een mooie aanbieding voor Donald Duck Junior

Ben jij overtuigd en wil je een abonnement gaan afsluiten voor Donald Duck Junior? Dan hebben wij van Magazine-abonnement.nl goed niet voor je. Er is namelijk altijd een mooie aanbieding voor een abonnement. Door te gaan voor een aanbieding kun jij een hoop geld besparen en dat is iets om vrolijk van te worden. Zo kun jij namelijk even lekker Donald Ducken voor weinig. Waar wacht je dus nog op? Bekijk nu snel de huidige aanbiedingen en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past. Zo kun jij binnenkort gaan genieten van één van de leukste magazines van Nederland.

Lees de beste Nederlandse tijdschriften in één app

Je favoriete tijdschriften bij de hand. Onbeperkt al jouw favoriete tijdschriften lezen.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand