Neem een Donald Duck Pocket abonnement en geniet optimaal

Wie kent ze niet, de Donald Duck Pockets? Eigenlijk kent iedereen ze wel. Vrijwel iedereen heeft er dan ook wel eens één gehad. Wij van Magazine-abonnement.nl snappen dit maar al te goed, want ook wij hebben er regelmatig van genoten. Wanneer jij net als ons fan bent van de Pockets, dan wordt het hoogste tijd voor een abonnement. Gelukkig kun je die online afsluiten met een mooie korting. Met een abonnement ontvang jij 13 Donald Duck Pockets per jaar op je deurmat. Zo kun jij heerlijk genieten van de leukste stripverhalen uit Duckstad. Reden genoeg dus om nu de huidige Pocket aanbieding te bekijken.

De beste aanbiedingen op een rij

Alle tijdschriften en kranten digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Donald Duck Extra nu 4 nummers voor maar € 9,99

Wil jij een proefabonnement voor Donald Duck Extra proberen? Dan hebben ze nu een te gekke aanbieding. Tijdelijk kun je nu namelijk een proefabonnement nemen. Dit Donald Duck Extra abonnement is echt super voordelig. Je betaald namelijk slechts € 9,99 voor 4 nummers. Zo kun jij heel voordelig kennis maken met dit fantastische magazine. Je kunt dit abonnement afsluiten bij Kiosk.

Meer dan 250 pagina’s met spannende en grappige avonturen uit Duckstad

Wanneer je een Pocket abonnement neemt ontvang je iedere vier weken een pocket. Het leuke van een pocket is dat hij bestaat uit meer dan 250 pagina’s. In een pocket ontdek je onder andere spannende en grappige avonturen van Donald Duck, zijn neefjes, oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en alle andere Duckstad bewoners. Echt iedereen komt aanbod in de Donald Duck Pockets. Dit maar een Pocket abonnement ook zo leuk. Het is dan ook niet voor niks dat heel veel mensen hier een abonnement op hebben. Heb jij die nog niet? Bekijk dan snel de huidige aanbiedingen en sluit een abonnement online af.

Optimaal ontspannen met een Donald Duck Pocket

Neem jij een Donald Duck Pocket abonnement, dan kun jij optimaal ontspannen. Doordat hij ruim 250 pagina’s heeft kun je er echt even goed voor gaan zitten. Het is niet zo dat je hem binnen 10 minuten al hebt uitgelezen.
Een Donald Duck Pocket zorgt dus echt voor een ontspan moment voor jezelf. Dit is belangrijk en ook erg fijn. Nu vraag jij je misschien af van eh Donald Duck is toch voor kinderen? Ja dit klopt helemaal, het is een magazine voor kinderen net zoals de Pockets. Maar eerlijk is eerlijk, zelf kun je er ook echt van genieten. Wanneer de kids op bed liggen is de kans groot dat jij zelf even gaat genieten van het pocket abonnement.

Altijd een mooie aanbieding voor Donald Duck Junior

Heel leuk natuurlijk om te gaan voor een Donald Duck Pocket abonnement. Maar het liefste wil jij natuurlijk wel kunnen profiteren van een mooie aanbieding. Want niemand wil te veel betalen voor een abonnement, ook al gaat het om het leukste magazine van Nederland. Daarom hebben ze bij Donald Duck altijd wel een mooie Pocket aanbieding. Door voor een Pocketabonnement aanbieding te gaan kun jij een hoop geld besparen. Nier voor niks dat iedereen gaat voor een aanbieding. Bekijk daarom snel welke deals er op dit moment zijn en profiteer direct van een mooie aanbieding.

Onbeperkt magazines
lezen in één app.

Lees ook offline meer dan 6,000 tijdschrifttitels. Er is er voor elk wat wils.
Nu Twee maanden voor 1,99, daarna 9,99 per maand