Search

Donald Duck Weekblad abonnement aanbiedingen tot 70% korting

Oke eerlijk is eerlijk, het Donald Duck Weekblad is gewoon het leukste magazine van Nederland. Ze zeggen wel dat het een weekblad is voor kinderen, maar stiekem lees jij hem zelf ook wanneer je kinderen op bed liggen. Wij van Magazine-abonnement.nl kunnen dit heel goed begrijpen. Het is namelijk gewoon een magazine waar je echt een abonnement op moet hebben. Het mooiste is nog dat er altijd een Donald Duck aanbieding is. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Zo profiteer je al snel van kortingen tot wel 70%.
Packshot van alle items van Donald Duck

Donald Duck magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Donald Duck is veel meer dan alleen maar een weekblad

Dat Donald Duck het leukste weekblad is dat Nederland kent, dat wist je vast en zeker al. Maar wist je ook dan Donald Duck veel meer is dan alleen maar een weekblad? Zo heb je bijvoorbeeld Donald Duck tekenen. Je leert dan via Youtube de verschillende Donald Duck figuren te tekenen. Je kunt zelf kiezen welke, denk aan Pluto, Donald Duck, Katrien Duck, Kwik Duck en ook Duckatti 313. Uiteraard zijn er nog veel meer figuren die jij kunt tekenen. De keuze hierin is helemaal aan jou.
Het leuke van Donald Duck tekenen is dat jouw kinderen ook creatief bezig zijn. Ze leren namelijk hoe je mooie tekeningen kunt maken. Dit is niet alleen leerzaam voor ze, maar ook nog eens super leuk. Het mooiste is dat je hier geen abonnement voor nodig hebt. Iedereen kan dus leren tekenen met Donald Duck.

Donald Duck is de strip die iedereen kent

Vandaag de dag zijn strips nog altijd populair en zeker die van Donald Duck. Een strip van hen is namelijk leuk voor iedereen. Heel veel huishoudens hebben er dan ook een abonnement op voor hun kinderen. Maar stiekem lezen papa en mama ook iedere week de leukste verhalen uit DuckStad. Gelukkig kan iedereen dit begrijpen, want deze strip is gewoon het beste weekblad dat er is. Van de leukste strips tot verschillende spelletjes, dat is wat je kunt vinden in het weekblad. Een goede reden dus om er een abonnement op te nemen.

Geef een Donald Duck abonnement cadeau

Wil jij iemand heel blij maken? Dan geef je een Donald Duck abonnement cadeau. Iedereen zou namelijk wel zo’n abonnement willen ontvangen. Zeker omdat hij/zij dan iedere week kan genieten van de leukste verhalen. Al deze verhalen spelen zich af in DuckStad. Dit weekblad is geweldig voor zowel jongens als meisjes. Hierdoor is het voor iedereen een geschikt cadeau. Wil jij een Donald Duck abonnement cadeau geven? Zorg er dan wel voor dat je kiest voor een ander bezorg adres.

Alle personages van het Donald Duck Weekblad

Wanneer jij kiest voor een abonnement voor het Donald Duck Weekblad ontdek je de verhalen van verschillende personages. Zo lees je de leukste verhalen van Bubba, Dagobert Duck, Donald Duck, Dorus, Govert Goudglans, Guus Geluk, Karel Kraakei (Roboduck), Kwik, Kwek en Kwak, Lizzy, Mevrouw Baktaart, Turbo McKwek, Van Stoetenwolf, Willie Wortel, Zware Jongens en Zwarte Magica. Alle hebben hun eigen verhalen en iedere lezer heeft natuurlijk zijn eigen favoriet. Neem daarom nu een Donald Duck abonnement om te ontdekken wie jouw favoriet is.

Verschillende andere Donald Duck magazine abonnementen

Het Donald Duck Weekblad is verreweg het populairste abonnement dat ze hebben. Maar wist je al dat er nog meer Donald Duck magazines zijn? Al de andere magazines zijn zeer zeker de moeite waard om te overwegen. Bij andere magazines hebben we het natuurlijk over Dit zijn de vier andere magazines waar je voor kunt kiezen. Alle vier hebben ze iets anders te bieden. Uiteraard kun je ook voor deze magazines de beste abonnementen bij ons vinden.

Neem een Donald Duck proefabonnement met korting

Twijfel je toch nog of een Donald Duck abonnement wel iets is voor jullie? Dan kun je natuurlijk altijd eerst gaan voor een proefabonnement. Je krijg dan voor een klein bedrag een aantal nummers van het Donald Duck magazine. Bekijk dus snel de huidige aanbieding voor een proefabonnement en sluit hem direct online af met korting.

Meer informatie over het Donald Duck abonnement

Het is mogelijk om een abonnement te nemen op het tijdschrift “Donald Duck”. Dit tijdschrift is gericht op kinderen en bevat strips en verhalen met de bekende Disney-figuur Donald Duck als hoofdpersonage. Het magazine wordt wekelijks verzonden en geeft toegang tot extra online content en speciale aanbiedingen. Als je geïnteresseerd bent in een abonnement op “Donald Duck”, kun je meer informatie vinden op de website van het tijdschrift of bij een verkooppunt in de buurt.
Wat verder goed is om te weten is dat je verschillende abonnementen hebt voor Donald Duck. Allemaal zijn ze verkrijgbaar met een andere duur. Je kunt kiezen voor een proefabonnement of voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. Helaas zijn er geen half jaar abonnementen van Donald Duck. Wil jij dus een volledig abonnement afsluiten, dan ga je voor minimaal een abonnement van één jaar.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Donald Duck abonnement

Heb jij besloten en wil je graag gaan voor een abonnement op Donald Duck? Dan kan het natuurlijk zijn dat jij nog een paar vragen hebt die je graag beantwoord ziet worden. Om die reden hebben wij een lijstje samengesteld met de meest gestelde vragen over een Donald Duck abonnement. Lees deze vragen dus zeker even door voordat je een abonnement afsluit. Mocht jouw vraag er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.
Heb jij een abonnement besteld? Dan krijg je een welkomstbericht via de mail. In deze mail staat een leverdatum, met die datum kun je rekening houden. Hou er echter wel rekening mee dat het abonnement een verwerkingstijd heeft van 14 dagen.
Dit hangt af van de periode waar je voor gekozen hebt. Een periode moet namelijk altijd compleet afgerond zijn. Na de door jou gekozen periode kun je het abonnement maandelijks opzeggen.
Uiteraard is dit mogelijk en zelf super leuk. Hoe meer mensen er kennis maken met Duckstad hoe leuker het is. Wel moet je bij het bestellen even opletten. Je moet namelijk jouw eigen gegevens invullen en vervolgens kiezen voor “Bezorg mijn blad op een ander adres”.
Zodra jij een abonnement afsluit voor een Donald Duck abonnement ga je automatisch akkoord voor een automatische incasso. Hierdoor wordt het afgesproken bedrag in betaaltermijnen van je rekening af gehaald.
Ja, wanneer jij een tweede abonnement afsluit voor een tijdschrift van DPG Media dan krijg je korting. De korting is geldig voor alleen het eerste jaar. Je krijgt dat jaar 50% korting op het tweede abonnement dat je hebt afgesloten.
Ja, je kunt bij het bestellen aangeven per wanneer jij je abonnement wilt laten ingaan.
Heb jij een abonnement voor Donald Duck, dan wordt jij als abonnee beloont. Dit doen ze met vier extra specials per jaar. Dit zijn speciale bewaarnummers die je niet kunt kopen in de winkel.

Jazeker kan dit, wel moet je hiervoor contact op nemen met de klantenservice van Donald Duck.

Als Donald Duck abonnee kun jij ook de digitale editie lezen. Dit kan direct nadat je een abonnement hebt afgesloten. Je kunt dit doen via je tablet of telefoon. Het leuke is dat je de edities tot 3 maanden terug kunt lezen. Zo heb jij direct verschillende weekbladen die je kunt lezen. Je kunt de edities lezen via Tijdschrift.nl.
Magazine-abonnement.nl