Zoek

Bekijk de proefabonnementen van verschillende Magazines

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om direct een volledig abonnement af te sluiten bij één magazine naar keus. Maar soms is het slimmer om eerst een proefabonnement te nemen. Je kunt dan ontdekken of het echt iets is voor jou. Het voordeel daarvan is dat je voor een zeer klein bedrag het magazine die jij kies kunt uitproberen. Mocht je na de proefperiode hebben ontdekt dat de krant echt iets is voor jou, dan kun je gewoon een volledig abonnement afsluiten. Het voordeel van een proefabonnement is dat hij automatisch stopt, je zit dus echt nergens aan vast. Er is bijna altijd wel een proefabonnement af te sluiten, mochten ze er zijn dan kun je ze vinden op deze pagina. Met een proef abonnement bespaar jij veel geld. Je krijgt namelijk hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.

De beste Nederlandse proefabonnementen op een rij

Op zoek naar de belgische proefabonnementen?
Klik dan hier

De beste Belgische proefabonnementen op een rij

Op zoek naar de Nederlandse proefabonnementen?
Klik dan hier

Magazine proefabonnementen zijn super voordelig

Het grote voordeel van een proefabonnement is dat ze echt super voordelig zijn af te sluiten. Hoeveel je betaalt is afhankelijk van de huidige aanbieding, maar vaak is dit maar een paar euro. Natuurlijk is een proefabonnement voor een korte periode, je krijgt dus geen maanden lang het gekozen magazine. Proefabonnementen zijn vandaag de dag super populair, zeker als het gaat om abonnementen voor een magazine. Want heel veel mensen willen nog steeds graag een magazine ontvangen maar weten nog niet zo goed welke. Daarom is het zeker slim om regelmatig even te kijken of er een mooie aanbieding is voor een proefabonnement.

Elke magazine is anders, maar er is er altijd één voor jou

Als je alle verschillende magazines gaat bekijken ontdek je al snel dat er echt veel verschil tussen zit. Vooral in de onderwerpen en de doelgroep. Zo heb je magazines voor vrouwen, mannen en kinderen. Het kan gaan om een roddelblad, strip magazine of een magazine over auto’s. Doordat er zoveel keuze is kun je altijd iets vinden dat goed bij jou past. Het is dan ook zeker aan te raden om eens een proefabonnement te nemen. Je weet het dan namelijk echt zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kies uit verschillende grote Nederlandse magazines

Of je nu gaat voor een magazine voor kinderen, vrouwen of mannen. Eén ding is zeker alle proefabonnementen zijn van grote bekende Nederlandse magazines. Het kan dan ook niet anders dan dat je vrijwel alle magazines hierboven kent. De kans is zelf erg groot dat jij iemand kent die een abonnement hebt op één van deze toppers. Want zeg nu zelf, iedereen wil toch wel een abonnement op Donald Duck, Libelle, AutoWeek, Margriet of Tina? Wacht dus niet langer en sluit vandaag nog een abonnement af voor één van de grote magazines.

Altijd verschillende proefabonnementen verkrijgbaar

Goed om te weten is dat de meeste magazines eigenlijk altijd wel een proefabonnement beschikbaar hebben. De ene keer kun je kiezen uit 2 verschillende proefabonnementen terwijl ze de andere keer er slechts één hebben. De abonnementen die je vaak tegen komt zijn 6 weken voor 10 euro. Welke proef abonnement je hiervan neemt maakt niet zoveel uit. Eén ding is zeker je bespaart heel veel geld. Met een proefabonnement kan de korting namelijk wel oplopen tot maar liefst 70%. Dit is natuurlijk fantastisch en een goede reden om er nu één af te sluiten.

Veelgestelde vragen (FAQ) over een magazine proefabonnement

Heb je besloten en wil je graag een proefabonnement op een magazine naar keus? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een proefabonnement online afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Dit is helemaal afhankelijk van de magazine die je hebt gekozen. Je kunt dit bij de desbetreffende klantenservice terug vinden.

Dit is afhankelijk van welk abonnement en welke magazine je hebt gekozen. Dit wordt altijd vermeld bij het afsluiten van een proefabonnement.
Dit kan niet, een proefabonnement stopt namelijk vanzelf. Je zit dus ook nergens aan vast.
Magazine-abonnement.nl