Zoek

Story magazine abonnement aanbieding afsluiten met hoge korting

Story is het meest spraakmakende en geloofwaardige entertainmentblad van Nederland. Dit weekblad wordt dan ook iedere week weer door duizenden Nederlanders gelezen. Dit magazine wordt dan ook wel gezien als één van de betere roddelbladen van Nederland. Zeg nu zelf, wat is er beter dan een eerlijke roddel? Zeker omdat het hier om bekende Nederlanders gaat is het super leuk om te lezen. Wanneer jij nog geen abonnement hebt op Story, wordt het hoogste tijd om hier wel voor te gaan. Zeker aangezien je kunt profiteren van hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.
Packshot van alle items van Story

Story abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Story optimaal genieten van showbizz en entertainment

Vandaag de dag is Story nog altijd één van de populairste magazines als het gaat om showbizz en entertainment. Wij van Magazine-abonnement.nl kunnen dit heel goed begrijpen. Het is namelijk ook echt een top magazine. Heel veel mensen genieten van de beste roddels van de Bekende Nederlanders. Zo ontdek je bijvoorbeeld wekelijks spraakmakende onthullingen. Geloof ons, dit wil je echt niet missen. Ga daarom vandaag nog voor een Story abonnement en geniet van het beste op gebied van showbizz en entertainment.

In Story lees je ook heel veel Royaltynieuws

Zoek je een magazine waarin jij ook alles kunt lezen over Royalty? Ook dan is Story het perfecte magazine voor jou. Je leest hier het laatste nieuws over ons koningshuis, maar ook over koningshuizen uit het buitenland. Zo blijf jij dus echt optimaal op de hoogte en dat is zeer zeker leuk voor de Royalty liefhebbers.
Eigenlijk is Story ook een beetje een kracht achtige magazine. Je leest er namelijk echt het laatste nieuws. Niet alleen op gebied van Royalty, maar ook als het gaat om showbizz. Juist daarom is het aan te raden om te gaan voor een Story magazine abonnement.

Neem nu een proefabonnement voor Story en geniet

Weet jij het nog niet zeker of een abonnement voor het magazine Story echt iets is voor jou? Dan is het aan te raden om een proefabonnement te nemen voor Story. Dit is namelijk een abonnement waar je een eenmalig bedrag voor betaald. Je zit in dat geval dus ook nergens aan vast. Zo hoef je bijvoorbeeld ook je abonnement niet op te zeggen. Hij stopt namelijk vanzelf. Mocht je tijdens de proef periode ontdekken dat het Story magazine echt iets is voor jou, dan kun je alsnog een volledig abonnement afsluiten tegen een scherpe prijs.

Ga voor een mooie Story magazine aanbieding

Heb jij zo iets van ik wil direct gaan voor een volledig abonnement van Story? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt namelijk altijd profiteren van een scherpe aanbieding. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Sowieso is het voordeliger om een abonnement te nemen i.p.v. steeds losse nummers te kopen. Daarom raden wij je ook aan om te gaan voor één van de abonnementen van Story. Bij ons kun je de beste Story aanbiedingen vinden zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Story abonnement

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een Story magazine abonnement, kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt. Om jouw hierbij te helpen hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je geselecteerd. De kans is groot dat jij de vraag die je hebt hieronder kunt vinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je ook via het contact formulier met ons contact opnemen. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.
Zodra jij een Story abonnement hebt afgesloten krijg je een welkomstbericht. Wanneer je dit bericht ontvangen hebt is jouw bestelling gelukt. In deze mail staat ook de leverdatum van het eerste nummer. Hou er wel rekening mee dat de verwerkingstijd ongeveer 14 dagen duurt.
Zodra je een abonnement afsluit voor het Story Magazine kun je een periode kiezen. Wanneer deze periode verlopen is kun jij jouw abonnement maandelijks opzeggen.

Jazeker kan dit. Bij het invullen van je bestelformulier vul jij je eigen gegevens in. Vervolgens kies je voor Bezorg mijn blad op een ander adres. Zo heb jij een perfect cadeau voor iemand.

Bij het afsluiten van je Story abonnement geef je toestemming voor een automatische incasso. Zo wordt het afgesproken bedrag geïncasseerd per betalingstermijn.
Ja, dit krijg je. Wanneer je een ander DPG Media abonnement neemt, krijg je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Wel is het goed om te weten dat dit niet geldig is op proefabonnementen. Deze aanbieding is alleen het eerste jaar geldig, na dat jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen.
Jazeker is dit mogelijk. Tijdens het bestellen van je abonnement kun je zelf een datum ingeven.

Heb jij een abonnement besteld? Dan ontvang je een activatie code voor de app van Tijdschrift.nl. Door hier gebruik van te maken kun jij de digitale editie van Story lezen. Leuk om te weten is dat je de edities tot 3 maanden terug ook kunt lezen. Je kunt de digitale editie op je tablet of smartphone lezen.

Ja, dit is mogelijk. Wel moet je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Story.

Je kunt bij Story zeker profiteren van introductietarieven. Hoelang je hiervan profiteert hangt af van het abonnement dat je afsluit. Kies je voor een drie jarig abonnement, dan profiteer je 3 jaar lang van de hoogste korting. Neem je een jaar abonnement, dan profiteer je slechts 1 jaar van een scherpe prijs.
Magazine-abonnement.nl