Zoek

Tina magazine abonnement aanbieding afsluiten met hoge korting

Tina is het meidenblad van Nederland dat zich richt op meiden van 8 t/m 12 jaar. Het wordt door vele gezien als het gaafste meidenblad dat er is. Je leest er de leukste en spannendste stripverhalen van stripheldinnen zoals bijvoorbeeld de tweeling Suus & as en de blunderkoningin Noortje. Natuurlijk heeft het Tina Magazine nog veel meer dan dat alleen te bieden. Daarom is het ook zo’n gewild meiden magazine. Heb jij er nog geen abonnement op? Dan wordt het hoogste tijd om er één af te sluiten. Bekijk daarom nu snel de verschillende abonnementen en profiteer van een mooie aanbieding. Je kunt profiteren van kortingen die oplopen tot maar liefst 70%.
Packshot van alle items van Tina

Tina abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Tina het gaafste meidenblad van Nederland

Het magazine Tina gaat bij alle meiden goed in de smaak vallen. Dit is namelijk het aller gaafste meidenblad van Nederland. Dit tijdschrift staat bomvol met stripverhalen, interviews met jouw favoriete sterren, quizzen, lijstjes, posters, kledingtips, recepten en de leukste DIY’s. Met andere woorden je ontdekt in dit magazine alles wat jij leuk vind. Om die reden hebben heel veel mensen al een abonnement voor Tina magazine. Wil jij ook iedere week gaan genieten van het leukste meidenblad? Sluit dan vandaag nog een abonnement af.

Lees Tina gratis digitaal waar je ook maar bent

Heb jij een abonnement voor Tina? Dan kun je dit magazine ook overal digitaal lezen. Dit gaat via de app van Tijdschrift.nl. Het leuker hiervan is dat je ook oudere edities terug kunt lezen tot wel 3 maanden terug. Een ander voordeel van digitaal lezen is dat dit overal kan. Het enige dat jij nodig hebt is internet en een smartphone of tablet. Heb jij dit beide, dan kan je Tina lezen in bijvoorbeeld de trein, bij je opa en oma of op vakantie. Met andere woorden is dit nog een reden om nu een Tina abonnement te nemen.

Ontdek Tina door een proefabonnement te nemen

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar twijfel jij toch nog of het Tina meidenblad wel iets voor jou is? Dan kun je nu een proefabonnement nemen. Het voordeel hiervan is dat dit heel voordelig kan. Voor een paar euro ontvang jij een aantal keer dit top magazine. Omdat het gaat om een eenmalig bedrag en een proefabonnement zit je nergens aan vast. Het abonnement stopt dan ook vanzelf, je hoeft het niet op te zeggen. Kom jij er achter dat dit abonnement helemaal jou ding is? Dan kun je tegen een scherpe prijs een volledig Tina abonnement afsluiten.

Altijd een mooie aanbieding voor een Tina abonnement

Het mooiste is nog wel dat er altijd een Tina abonnement is die jij kunt afsluiten met korting. Om jou hierbij te helpen hebben wij de beste aanbiedingen geselecteerd. Door te gaan voor een aanbieding bespaar jij heel veel geld. Het is dan ook zeker aan te raden om te gaan voor een Tina abonnement met korting. Want zeg nu zelf, een abonnement is leuk maar niemand wil teveel betalen. Kijk daarom snel de aanbiedingen van dit moment en kies jouw Tina abonnement.

Keuze uit verschillende Tina abonnementen

Heb jij besloten om een abonnement af te sluiten voor Tina? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je gaan voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. Hoe langer de duur van je abonnement is hoe hoger de korting is die jij krijgt. Helaas zijn er geen Tina abonnementen beschikbaar van 6 maanden. Hier is wel vraag naar, maar Tina geeft er nog geen gehoor aan. Mocht dit ooit wel het geval zijn, dan kun je ze uiteraard bij ons op de website vinden.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Tina abonnement

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een Tina magazine abonnement, kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt. Om jouw hierbij te helpen hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je geselecteerd. De kans is groot dat jij de vraag die je hebt hieronder kunt vinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je ook via het contact formulier met ons contact opnemen. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.
Zodra jij een Tina abonnement hebt afgesloten krijg je een welkomstbericht. Wanneer je dit bericht ontvangen hebt is jouw bestelling gelukt. In deze mail staat ook de leverdatum van het eerste nummer. Hou er wel rekening mee dat de verwerkingstijd ongeveer 14 dagen duurt.
Zodra je een abonnement afsluit voor het Tina Magazine kun je een periode kiezen. Wanneer deze periode verlopen is kun jij jouw abonnement maandelijks opzeggen.

Jazeker kan dit. Bij het invullen van je bestelformulier vul jij je eigen gegevens in. Vervolgens kies je voor Bezorg mijn blad op een ander adres. Zo heb jij een perfect cadeau voor iemand.

Bij het afsluiten van je Tina abonnement geef je toestemming voor een automatische incasso. Zo wordt het afgesproken bedrag geïncasseerd per betalingstermijn.
Ja, dit krijg je. Wanneer je een ander DPG Media abonnement neemt, krijg je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Wel is het goed om te weten dat dit niet geldig is op proefabonnementen. Deze aanbieding is alleen het eerste jaar geldig, na dat jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen.
Jazeker is dit mogelijk. Tijdens het bestellen van je abonnement kun je zelf een datum ingeven.
Zodra jij een abonnement online hebt afgesloten krijg je een activatie code voor de app van Tijdschrift.nl. Je kunt vervolgens daar online het Tina magazine lezen. Goed om te weten is dat je de edities tot wel 3 maanden terug kunt lezen.
Ja, dit is mogelijk. Wel moet je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Tina.
Je kunt bij Tina zeker profiteren van introductietarieven. Hoelang je hiervan profiteert hangt af van het abonnement dat je afsluit. Kies je voor een drie jarig abonnement, dan profiteer je 3 jaar lang van de hoogste korting. Neem je een jaar abonnement, dan profiteer je slechts 1 jaar van een scherpe prijs.
Magazine-abonnement.nl