Zoek

AutoWeek Classics magazine abonnement aanbiedingen

Ben jij een liefhebber van oude auto’s? Dan is een abonnement voor AutoWeek Classics een echte aanrader voor jou. Dit abonnement gaat jou namelijk van de leukste en meest interessante artikelen voorzien. Het leuke is dat hij helemaal in het teken staat van oude auto’s en dat maakt hem super interessant. Het gaat hier om een maandmagazine, dit betekent dat er 12 keer per jaar een nieuwe editie is. Er zijn verschillende AutoWeek Classics abonnementen beschikbaar, hierdoor zit er altijd wel een goede optie voor jou tussen. Bekijk daarom snel de verschillende aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen.
Packshot van alle items van Autoweek

AutoWeek Classics magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Vrijwel altijd is er een AutoWeek Classics Proefabonnement

Ben jij nog helemaal niet bekend met AutoWeek Classics? Dan wil je natuurlijk liever eerst even kennis maken met het magazine voordat je een abonnement afsluit. Nu kun je ervoor kiezen om een los nummer te kopen in de winkel, echter kun je veel beter gaan voor een proefabonnement. Is er namelijk vrijwel altijd een proefabonnement beschikbaar voor AutoWeek Classics. Jij kunt dan super voordelig dit magazine proberen. Het mooiste is nog dat jij nergens aan vast zit. Het abonnement stopt namelijk vanzelf.

Kies een AutoWeek Classics abonnement dat bij jou past

Van AutoWeek Classics zijn er verschillende abonnementen verkrijgbaar. Het heeft hier dan vooral te maken met de duur van het abonnement. Hoe langer de duur, hoe voordeliger jij uit bent. Hou er wel rekening mee dat je niet tussentijds kunt opzeggen. De duur van het door jou gekozen abonnement moet je dus volledig uitzitten. Je kunt kiezen uit een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. De meeste kiezen voor 3 jaar omdat dit gewoon super goedkoop is. Welke abonnement neem jij? Bekijk ze nu allemaal en ga voor een mooie aanbieding.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het AutoWeek Classics abonnement

Heb jij besloten en wil je graag gaan voor een abonnement op AutoWeek Classics? Dan kan het natuurlijk zijn dat jij nog een paar vragen hebt die je graag beantwoord ziet worden. Om die reden hebben wij een lijstje samengesteld met de meest gestelde vragen over een AutoWeek Classics abonnement. Lees deze vragen dus zeker even door voordat je een abonnement afsluit. Mocht jouw vraag er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.
Zoals eerder genoemd is AutoWeek Classics een maand magazine. Er zijn jaarlijks dus slechts 12 edities. Hou wel altijd rekening met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na het afsluiten van je abonnement.
Dit hangt af van welke periode je gekozen hebt. Een periode dient altijd compleet afgerond te worden. Na de door jou gekozen periode kun je jouw abonnement maandelijks opzeggen.
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een AutoWeek Classics abonnement cadeau te doen. Wanneer dit wel mogelijk is kun je ze uiteraard vinden op deze pagina.
Wat leuk dat je voor AutoWeek Classics hebt gekozen. Bij het bestellen van jouw abonnement ben je akkoord gegaan met een automatische incasso. Het afgesproken bedrag wordt dus ieder termijn automatisch van je rekening gehaald.
Heb jij geen interesse meer in het abonnement van AutoWeek Classics? Dan kun je deze heel gemakkelijk opzeggen. Dit kun je doen door contact op te nemen met de uitgever. Dit kan via het telefoonnummer 088-5500250
Magazine-abonnement.nl