Zoek

Veronica magazine abonnement aanbieding voordelig afsluiten

Veronica Magazine ook wel Veronica Superguide genoemd wordt ook wel gezien als één van de betere mannen magazines. Het is één van de betere entertainment magazines van Nederland en is naast een magazine ook jou TV gids op gebied van TV, films en series. Het is dus zeker aan te raden om hier een magazine abonnement voor af te sluiten. Zeker omdat er altijd mooie aanbiedingen zijn waardoor dit heel voordelig kan. Zo kun je profiteren van kortingen die oplopen tot wel 70%. Zeg nu zelf, daar wordt je toch vrolijk van? Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen en ga voor een mooie aanbieding.
Packshot van alle items van Veronica Magazine Superguide

Wild van Veronica Magazine cadeau geven? Ontdek de opties!

Winnen doe je met Veronica Magazine

Veronica Magazine is meer dan alleen maar een tijdschrift en een TV Gids. Ze hebben namelijk ook heel veel informatie op hun website staan. Zo hebben ze bijvoorbeeld altijd gave winacties. Dit noemen ze Veronica magazine winnen. Door mee te doen aan een winactie kun je bijvoorbeeld tickets winnen voor een uitje of prachtige producten. Wat leuk is om te weten is dat je geen abonnee hoeft te zijn voor deelname aan de actie. Wel moet je enkele gegevens achter laten om kans te maken. Dit is natuurlijk super gaaf van Veronica Superguide en direct een reden om een abonnement te nemen.

Iedere week een papieren TV Gids met Veronica Magazine

Kies jij voor een Veronica Magazine abonnement, dan heb je iedere week een TV gids in huis. Zo ontdek je heel gemakkelijk de beste films en series die je gewoon moet zien die week. Verder lees je ook welke TV programma’s je echt niet mag missen. Zo lees je in Veronica Magazine dus alles over TV, films en series. Super fijn natuurlijk, zeker als je van entertainment houdt. Zit daarom ook zeker niet langer in twijfel en neem vandaag nog een Veronica Magazine abonnement. Zo kun jij iedere week genieten van het beste magazine voor jou.

Veronica Magazine gemakkelijk digitaal lezen

Goed om te weten is dat je het Veronica Magazine on digitaal kunt lezen. Het voordeel hiervan is dat je overal waar je ook maar bent de laatste editie kunt lezen. Zo kan het wanneer je in de trein zit, je op vakantie bent of in de pauze op je werk. Iedere moment is namelijk geschikt om het Veronica Magazine abonnement te lezen. Het voordeel van digitaal is dat je enkel internet en een tablet of smartphone nodig hebt. Heb je dit, dan kun jij overal ongeacht waar je bent Veronica Magazine lezen. Een goede reden dus om dit dan ook te doen.

Neem een Veronica Magazine proefabonnement met korting

Twijfel jij toch nog of een Veronica Magazine abonnement wel iets is voor jou? Dan hebben wij goed nieuws voor je, ze hebben namelijk ook een proefabonnement. Door te gaan voor een proefabonnement kun jij super voordelig kennis maken met dit tijdschrift. Een ander voordeel is dat jij nergens aan vast zit. Dit abonnement stopt dan ook automatisch. Heb jij ontdekt dat dit magazine wel echt iets voor jou is? Dan wordt het hoogste tijd om een volledig abonnement af te sluiten met korting. Er is namelijk altijd wel een mooie Veronica Magazine aanbieding voor jou.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Veronica Magazine abonnement

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een Veronica Superguide magazine abonnement, kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt. Om jouw hierbij te helpen hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je geselecteerd. De kans is groot dat jij de vraag die je hebt hieronder kunt vinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je ook via het contact formulier met ons contact opnemen. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.
Zodra jij je bestelling compleet hebt afgerond ontvang je een welkomstmail. In deze mail staat de leverdatum van jouw eerste Veronica Magazine nummer. Hou er wel rekening mee dat er ongeveer 14 dagen verwerkingstijd overheen gaan.
Dit hangt er vanaf welk abonnement je hebt genomen. Heb jij een abonnement van 3 jaar, dan kun je de eerste 3 jaar niet opzeggen. Na die 3 jaar kun je jouw abonnement maandelijks opzeggen. Het ligt er dus aan voor welke abonnementsduur je hebt gekozen.
Zeker is dit mogelijk, om te beginnen kies je het abonnement dat je cadeau wilt doen. Vervolgens ga je het abonnement bestellen en vul jij jouw gegevens in. Het enige verschil is dat je kies voor “Bezorg mijn blad op een ander adres”. Zodra je dit doet kun jij het abonnement cadeau geven aan iemand anders.
Bij het afsluiten van je Veronica Magazine abonnement geef je toestemming voor een automatische incasso. Zo wordt het afgesproken bedrag geïncasseerd per betalingstermijn.
Ja, dit krijg je. Wanneer je een ander DPG Media abonnement neemt, krijg je 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Wel is het goed om te weten dat dit niet geldig is op proefabonnementen. Deze aanbieding is alleen het eerste jaar geldig, na dat jaar kun je het abonnement maandelijks opzeggen.
Jazeker is dit mogelijk. Tijdens het bestellen van je abonnement kun je zelf een datum ingeven.
De digitale editie van Veronica Magazine kun je lezen bij Tijdschrift.nl. Wanneer jij een abonnement afsluit voor Veronica Magazine ontvang je een activatie code voor Tijdschrift.nl. Met deze code krijg je toegang tot de digitale editie. Deze toegang ontvang je direct na het afsluiten van een abonnement. Het leukste is dat je Veronica Magazine abonnementen tot wel 3 maanden terug kunt lezen.

Ja, dit is mogelijk. Wel moet je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van Veronica Magazine.

Je kunt bij Veronica Magazine zeker profiteren van introductietarieven. Hoelang je hiervan profiteert hangt af van het abonnement dat je afsluit. Kies je voor een drie jarig abonnement, dan profiteer je 3 jaar lang van de hoogste korting. Neem je een jaar abonnement, dan profiteer je slechts 1 jaar van een scherpe prijs.
Heb jij een Veronica Magazine abonnement, dan ontvang je ook de Veronica Superguide 100 filmspecial. Hierin kun je de 100 beste films van deze eeuw vinden. Daarnaast is hij voorzien van 116 pagina’s met daarin ook mooie verhalen over de kaskrakers, acteurs en actrices van de 21ste eeuw.
Magazine-abonnement.nl