Search
Icoon Magazine-abonnement.nl

Maak kans op een Kamado BBQ met de Kiosk.nl rebus

Bij Kiosk.nl hebben ze op dit moment een te gekke aanbieding. Ze hebben namelijk een rebus die jij kunt oplossen. Door dat te doen maak je kans op een Kamado Pro Compact BBQ t.w.v. € 399,-. Dit is natuurlijk een fantastische prijs die jij gewoon wilt winnen. Het mooiste is nog dat meedoen helemaal gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen is de rebus oplossen en vervolgens enkele gegevens achterlaten. Het gaat hier om je geslacht, voornaam, achternaam en e-mailadres. Het zijn dus maar een paar gegevens waarmee jij dus al kans maakt op deze te gekke BBQ. Een goede reden dus om nu snel naar de website te gaan om de rebus van Kiosk.nl op te lossen. Meedoen is dus gratis en dat maakt het helemaal geweldig.

Altijd prijs met het oplossen van deze leuke rebus

Nu je weet dat je een BBQ kan winnen wil je waarschijnlijk al mee doen. Maar dat is niet de enige prijs, ze hebben namelijk nog een prijs die je gegarandeerd wint. Het gaat hier om 4 weken gratis lezen op Tijdschrift.nl. Dit betekent dat je 4 weken lang kunt genieten van verschillende gave magazines. Dit is een prijs met een waarde van € 9,99 en dus zeker de moeite waard. Was de BBQ nog niet genoeg reden voor jou om mee te doen, dan is deze prijs dat natuurlijk wel. Op de website van Tijdschrift.nl lees je o.a. de titels Party, Libelle, Margriet, Story, Flair en Donald Duck. Allemaal bekende titels die de meeste mensen wel kennen. Is dit dan alles? Nee zeker niet, er zijn nog veel meer interessante titels welke te lezen zijn op Tijdschrift.nl.

Kiosk.nl is onderdeel van DPG Media

Het kan tegenwoordig haast niet anders dan dat jij wel eens hebt gehoord van Kiosk.nl. Ze maken namelijk regelmatig reclame op de televisie en op de radio. Dit komt ook doordat ze onderdeel zijn van DPG Media. Dit is één van de grootste uitgevers als het gaat om kranten en magazines. Ook zijn ze de eigenaar van o.a. Q-Music en Joe! Kiosk.nl is dan ook het officiële verkoopkanaal van DPG Media. Jij kunt dus zonder zorgen mee doen aan deze rebus en zo automatisch één maand gratis lezen op Tijdschrift.nl. Als kers op de taart maak je dus ook nog eens kans op de geweldige Kamado Pro Compact BBQ.

De Keij Kamado Pro Compact BBQ

Vrijwel iedereen heeft wel eens van de Kamado BBQ gehoord. Dit is een BBQ van zeer hoge kwaliteit, maar daardoor heeft hij ook een prijskaartje. Als we specifiek gaan kijken naar de Keij Kamado Pro Compact BBQ, dan hebben we het over een kleiner model. Zo is hij slechts 57,5 cm hoog. Het voordeel hiervan is dat hij perfect is voor kleine tuinen of voor op het balkon. Ondanks het kleine formaat heeft hij de kracht van een grote jonge. Dit betekent dus dat je er gewoon een lange sessie slow cooken mee kunt doen. Daarnaast is hij perfect om voor 4 personen te barbecueën. Vrijwel alles wat je van een Kamado verwacht kun je met deze Keij Kamado Pro Compact BBQ. Juist daarom is dit ook een geweldige prijs die ze hebben bij Kiosk.nl. Wacht daarom ook niet langer en maak nu snel de rebus, vul je gegevens is en maak kans op deze te gekke prijs.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl