Search

Libelle Specials abonnement afsluiten met een aanbieding

Het weekblad van Libelle kent iedereen wel. Maar ben jij ook al bekend met Libelle Specials? Dit is één van de extra magazines die Libelle heeft. Dit magazine komt 4x per kwartaal uit. Wanneer jij hier een abonnement op hebt ontvang je Libelle Specials automatisch op jouw deurmat. Daarnaast bespaar je ook een hoop geld door te kiezen voor een abonnement. Koop jij dus regelmatig een los nummer van Libelle Specials, dan kun je beter een abonnement af nemen. De kortingen op een abonnement kunnen namelijk oplopen tot maar liefst 25%. Dit is dus een flinke besparing. Een goede reden dus om nu te gaan voor de hoge kortingen.
Packshot van alle items van Libelle

Libelle Specials magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Libelle Specials bestaat uit vier verschillende thema's

Het leuke van Libelle Specials is dat iedere special een eigen thema heeft. In totaal komen er jaarlijks 16 Libelle Specials uit. Er zijn 4 populaire thema’s, ieder thema heeft dus 4 specials. De thema’s die je ontvangt zijn:
  • Libelle Tuin & ZO
  • Libelle Gezond
  • Libelle Living
  • Libelle Lekker
Alle hebben ze hun eigen onderwerpen. Eén ding is zeker, het zijn allemaal interessante magazines. Je ontdekt namelijk het laatste nieuws, de beste trends en hele gave inspiratie. Een goede reden dus voor een Libelle Specials abonnement.

Libelle Tuin & Zo Special voor de tuin liefhebber

Vindt jij het heerlijk om lekker bezig te zijn in de tuin? Dan is de Libelle Tuin & Zo Special echt iets voor jou. Deze staat namelijk helemaal in het teken van tuinieren. Zo ontdek je er de nieuwste tuintrends en staat hij vol met inspiratie voor leuke en eenvoudige doe-het-zelf-ideeën. Deze ideeën zijn voor zowel je tuin, dakterras als balkon. Met andere woorden je hoeft niet eens een tuin te hebben om dit magazine geweldig te vinden.
Het is natuurlijk maar één van de vier thema’s, maar wij weten zeker dat Libelle Tuin & Zo Special echt bij jou in de smaak gaat vallen. Het is dus zeker slim om nu een Libelle Specials abonnement te nemen zodat jij Libelle Tuin & Zo ieder kwartaal thuis mag ontvangen.

Libelle Gezond Special voor iedereen die gezond wilt leven

Ben jij veel bezig met je gezondheid en vind je een gezond leven belangrijk? Dan is Libelle Gezond één van jouw favoriete specials. Deze special staat namelijk bomvol met het laatste nieuws over gezondheid, gezondheidstrends en de zoektocht naar geluk. Super interessant dus om te lezen, zeker als gezondheid voor jou belangrijk is. Net als de andere specials ontvang je Libelle Gezondheid ieder kwartaal thuis.

Libelle Living Special voor de beste wooninspiratie

Je thuis moet gewoon goed aan voelen. Je moet thuis komen en denken van wat voel ik mij hier fijn. Om dit te bereiken is een warm en gezellig huis van groot belang. Natuurlijk wil je daarbij wel mee met de nieuwste woontrends. Juist daarom is Libelle Living Special een echte aanrader. Hierin ontdek je namelijk de nieuwste woontrends, stylingtips en DIY ideeën.

Met al deze ideeën kun jij jouw eigen woning trendy houden. Het is dan ook niet voor niks dat heel veel mensen blij worden als dit magazine weer op hun deurmat valt. Wil jij ieder kwartaal Libelle Living ontvangen? Dan is het slim om nu een Libelle Specials abonnement te nemen. Naast de andere specials ontvang je dan ook 4x per jaar Libelle Living. Zo weet je zeker dat je geen editie mist en jouw woning dus altijd trendy, gezellig en warm aanvoelt.

Libelle Lekker Special voor de liefhebbers van eten

Zeg nu zelf, iedereen houdt toch van lekker eten? Maar toch blijft het altijd maar weer lastig om te bepalen wat je vanavond nou eens moet eten. Gelukkig is er een oplossing, namelijk Libelle Lekker. Dit special magazine staat bomvol met de lekkerste recepten en de mooiste creaties op gebied van foodstyling. Het is dus niet alleen inspiratie voor recepten. Nee je leert er ook hoe je een bord super mooi kan opmaken. Hierdoor is dit echt een super gaaf magazine. Na het lezen van iedere editie van Libelle Lekker zit jij weer vol met ideeën die je kunt uitvoeren. Zo heb je de komende periode weer eens wat anders te eten.

Profiteer nu van een Libelle Specials aanbieding

Heb jij besloten en wil je graag een abonnement voor Libelle Specials? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk altijd wel een mooie aanbieding te krijgen. Door te gaan voor een aanbieding kun je een hoop geld besparen. Dit is natuurlijk direct een reden om een abonnement af te sluiten. Je kunt namelijk profiteren van kortingen die oplopen tot wel 25%. Dit is natuurlijk een gigantische korting. Bekijk daarom snel de actuele aanbiedingen, kies het abonnement dat het beste bij jou past en sluit hem online af.

Ontdek ook de andere Libelle varianten

Een abonnement op Libelle Specials is natuurlijk al geweldig, maar wist jij dat er meerdere Libelle varianten zijn? Natuurlijk heb je het weekblad van Libelle. Dit is dan ook direct het populairste variant. Maar daarnaast heb je ook nog Libelle Puzzelen en Libelle Bookazine. Alle varianten van Libelle zijn zeker aan te raden om te lezen. Gelukkig kun je voor al deze varianten een abonnement afsluiten met korting. Iets om vrolijk van te worden dus. Wij van Magazine-abonnement.nl raden je dan ook echt aan om alle andere abonnementen ook even goed te bekijken. Zo kun jij namelijk optimaal genieten van het fantastische magazine Libelle.
Magazine-abonnement.nl