Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Gratis Donald Duck dekbedovertrek t.w.v. € 39,95 bij een Donald Duck abonnement!

Ben jij groot fan van Donald Duck? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Tijdelijk krijg je een gratis Donald Duck dekbedovertrek t.w.v. € 39,95 bij een Donald Duck abonnement van 6 maanden. Het enige wat je dus moet doen is een abonnement afsluiten op jouw favoriete magazine en je ontvangt automatisch een geweldig dekbedovertrek. Het dekbedovertrek is voorzien van meerdere bekende personages uit het stripboek. Denk aan de Zware Jongens en uiteraard Donald en de familie. Goed om te weten is dat deze actie tijdelijk geldig is. Zorg er dus voor dat je niet te lang wacht met het afsluiten van een abonnement. Het zou namelijk zonde zijn als je er net naast grijpt.

Twéé verhalen op één geweldig dekbedovertrek van Donald Duck

Slapen wordt een feest onder dit dekbedovertrek van 100% katoen. De ene nacht zie je Donald en familie in het geld zwemmen, de andere nacht hebben de Zware Jongens het op het geld gemunt! Met deze dubbele bedrukking kies je zelf over welk verhaal je droomt. Als een eend duik je vrolijk in bed! De afmetingen van het dekbedovertrek zijn 140 x 200 cm, de afmetingen van het kussensloop zijn 60 x 70 cm. De winkelwaarde is 39,95. Dit krijg je dus helemaal gratis als jij nu een magazine abonnement van 6 maanden op het Donald Duck magazine afsluit. Met dit abonnement kun jij iedere week genieten van de leukste verhalen uit DuckStad.

Iedere week genieten van het leukste weekblad van Nederland

Ga jij voor een abonnement op Donald Duck, dan ontvang je iedere week het leukste weekblad van Nederland. Iedere week staat dit magazine weer bomvol met de leukste verhalen uit DuckStad. Het magazine is uiteraard populair bij kinderen, maar wanneer de kinderen eenmaal op bed liggen geniet jij waarschijnlijk zelf ook. Het is gewoon weg een magazine waar je echt een abonnement op moet hebben. Zeker nu je dus ook nog eens een gratis dekbedovertrek krijg bij een abonnement van 6 maanden.
Wees er echter wel snel bij, deze actie is maar tijdelijk geldig. Sluit nu dus snel een abonnement online af.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl