Zoek

Katrien Duck abonnement afsluiten met een hoge korting

Wanneer je wel eens een magazine Donald Duck heb gelezen ben je ook bekend met Katrien Duck. Dit is namelijk de vriendin van Donald Duck en Guus Geluk. Vooral voor de meisjes is Katrien Duck een echte aanrader. Dit magazine is dan ook op de meisjes gericht. Natuurlijk betekent dit niet dat jongens Katrien Duck niet kunnen lezen. Ieder jaar komt Katrien Duck 14x uit. Je ontvangt iedere 4 weken een nieuwe editie. Eerlijk is eerlijk dat is een moment om naar uit te kijken. Wil jij dus ook genieten van één van de leukste magazines voor meisjes? Sluit dan vandaag nog een abonnement op Katrien Duck af en beleef de leukste verhalen van dichtbij.
Packshot van alle items van Katrien Duck

Katrien Duck magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Altijd een mooie Katrien Duck abonnement met korting

Besluit jij om te gaan voor dit geweldige magazine? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk altijd wel een mooie aanbieding beschikbaar voor een Katrien Duck abonnement. Door te gaan voor een aanbieding profiteer je van een mooie korting. Daar wordt natuurlijk iedereen vrolijk van. Wij van Magazine-abonnement.nl raden je dan ook aan om nu snel de verschillende abonnementen te bekijken. Vervolgens kies je het abonnement dat het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een combinatie abonnement met één van de Donald Duck varianten of je gaat voor Katrien Duck only.

De leukste stripverhalen met Katrien Duck in de hoofdrol

Met een abonnement op Katrien Duck ontdek je haar romantische afspraakjes met Donald en de hilarische uitstapjes met de Duckstadse Damesclub. In dit magazine vind je echt de allerleukste Katrien verhalen speciaal voor de meiden. Want dit magazine is echt gericht op meisjes.
Meiden vinden romantische verhalen namelijk fantastisch en in de Duckstadse Damesclub wordt er over van alles gesproken voor de meiden. Heel veel meisjes hebben inmiddels al een abonnement op Katrien Duck. Heb jij dit nog niet? Dan wordt het hoogste tijd voor een abonnement. Bekijk dan ook snel welk abonnement iets is voor jou en profiteer van een mooie aanbieding.

Katrien Duck online lezen via Tijdschrift.nl

Het leuke van het magazine Katrien Duck is dat je hem ook online kunt lezen. Dit kan via de website van Tijdschrift.nl. Wanneer jij een abonnement hebt op Katrien Duck krijg je automatisch toegang tot de digitale versie. Zo kun je overal dit magazine lezen, bijvoorbeeld in de trein, op vakantie of in de pauze op school. Dit maakt het nog interessanter om vandaag nog een abonnement af te sluiten voor Tijdschrift.nl. Wacht dus ook niet langer en ga vandaag nog voor het abonnement dat het beste bij jou past. Geniet dus van dit gave magazine en de hoge kortingen.
Magazine-abonnement.nl