Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Puzzelbrein magazine nu 3 nummers voor € 9,95

Ben je gek van puzzelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is nu namelijk een geweldige aanbieding voor Puzzelbrein. Tijdelijk heb je nu namelijk 3 nummers voor maar 3 euro. Dit is natuurlijk super voordelig en direct een goede reden om ervan te profiteren. Heel veel mensen maken regelmatig een puzzel. Dit doe je natuurlijk omdat je het leuk vindt, maar het helpt je ook ontspannen. Als kers op de taart train jij er ook nog je hersenen mee. Genoeg reden dus om vandaag nog een abonnement af te sluiten voor Puzzelbrein. Goed om te weten is dat dit abonnement normaal gesproken € 37,50 kost. Het is dus echt een flinke korting.

Dit Puzzelbrein proefabonnement is super populair

Ga jij voor deze aanbieding, dan is het goed om te weten dat het gaat om een proefabonnement. Dit betekent dan ook direct dat jij nergens aan vast zit. Het abonnement stop automatisch op het moment dat jij 3 nummers hebt ontvangen. Je kunt er uiteraard wel voor kiezen om je abonnement te verlengen en zo nog langer te genieten van Puzzelbrein.
Wat erg leuk is om te weten van Puzzelbrein is dat zij een prijzen pot hebben. Deze heeft een waarde van € 20.000,-. Door simpelweg te puzzelen en het resultaat op te sturen maak jij kans op geweldige prijzen. Zo is puzzelen niet alleen ontspannen, het kan je ook nog eens iets opleveren. Nog een reden dus om vandaag een abonnement online af te sluiten.
Wil jij alle nieuwe proefabonnementen ontdekken? Dan kan dat natuurlijk, wij hebben een overzicht gemaakt met alle proefabonnementen die er nu zijn. Je kunt dit overzicht hier vinden. Wacht niet langer, bekijk ze nu snel allemaal en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl