Icoon Magazine-abonnement.nl

Probeer nu 6 weken lang Libelle voor maar € 6,-

Ken je dat, je wilt graag een proefabonnement maar twijfelt over welk magazine het beste bij jou past? Hier lopen heel veel mensen tegen aan en dat komt vooral doordat er en enorm aanbod is. Gelukkig zijn er regelmatig proefabonnementen, zo kun jij een magazine naar keus heel voordelig proberen. Zo is er nu een Libelle proefabonnement aanbieding. Hierdoor lees je nu tijdelijk 6 weken lang Libelle voor maar € 6,-. Dit is echt super voordelig en direct een goede reden om vandaag nog te gaan voor deze fantastische Libelle aanbieding.

DPG Media is de uitgever van Libelle

In Nederland is Libelle één van de grootste magazines die er is. Dit komt natuurlijk mede doordat DPG Media de uitgever is van Libelle. Zij zijn één van de grootste uitgevers voor magazines en kranten van Nederland. Hierdoor hebben ze een gigantisch bereik. Super fijn dus dat Libelle hieronder valt.
Zeker ook omdat DPG Media één van de weinige uitgevers is met magazine proefabonnementen tegen extreem lage prijzen. Want ja zeg nu zelf, 6 weken lang genieten voor € 6,- is wel heel goedkoop. Een goede reden om nu snel naar de website van deze aanbieding te gaan en zo te profiteren van een hoge korting.
Er zijn op de markt heel veel verschillende magazines te vinden. Hierdoor wordt het erg lastig om een abonnement te vinden dat goed bij jou past. Gelukkig hebben ze bij Bladenhuis.nl een goede oplossing. Je kunt bij hen namelijk verschillende proefabonnementen vinden voor de beste magazines en kranten. Het leuke van een proefabonnement is dat jij heel voordelig kennis kunt maken met het door jou gekozen magazine. Twijfel je bijvoorbeeld of Libelle, AutoWeek of Donald Duck echt iets voor jou is? Neem dan een proefabonnement en ontdek het.

Libelle is vooral super populair bij de vrouwen

Libelle is een magazine dat vooral populair is bij de vrouwen. Niet voor niks dat het grootste deel van de abonnees vrouw is. Het magazine is hier dan ook helemaal op gericht. Zo lees je er allemaal verhalen waar jij je als vrouw helemaal in kunt vinden. Het is als vrouw zijnde dan ook zeker goed om nu een abonnement af te sluiten op Libelle. Voor 6 euro kun jij nu dus al 6 weken genieten van Libelle.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Draai aan het Kiosk prijzenrad en win
Aanbiedingen

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd Kiosk.nl geeft prijzen weg! Het is weer zover, je kunt vanaf nu weer mee doen met het Kiosk.nl

Lees nu 4 weken Humo voor maar 4 euro
Aanbiedingen

Humo nu 4 weken voor maar 4 euro

Ben jij woonachtig in België? Dan hebben wij op dit moment een geweldige aanbieding voor jou. Tijdelijk lees je namelijk het populaire magazine Humo super

Nu een gratis magazine bij Kiosk
Aanbiedingen

Nu een gratis magazine naar keus bij Kiosk

Deze aanbieding is verlopen Helaas is de onderstaande aanbieding verlopen. Gelukkig zijn er nog heel veel andere proefabonnementen te vinden op onze website. Kijk dus