Icoon Magazine-abonnement.nl

Plus Magazine 50% korting + Winkans op een iPad

Ken jij het Plus Magazine al? Dit is een magazine met als doelgroep 50 plussers. Dit geweldige magazine wordt iedere maand geleverd. Hij telt maar liefst 200 pagina’s bomvol met de beste informatie. Zo lees er er o.a. alles over Geld & Recht, Gezondheid, Mens & Samenleving en Lifestyle, cultuur & Reizen. Ook lees je er verschillende vaste columns en de beste puzzels waaronder De Plusquiz. Met andere woorden een zeer interessant magazine dat je zeker gelezen moet hebben. Reden genoeg dus om nu een jaar abonnement af te sluiten.

Lees columns in Plus Magazine

Zoals eerder aangeven kun je in het Plus Magazine verschillende Vaste Columns lezen. Zo ontdek je de vaste columns van Koos Postema, Bram Bakker, Yvonne Kroonenberg en Charles Groenhuijsen. Deze columns gaan over eten & koken, ingezonden brieven, medisch nieuws en mode & Shopping.
Met andere woorden deze columns gaan over onderwerpen die zeer interessant zijn. Je mag deze columns eigenlijk gewoon niet missen. Daarom raden wij je aan nu gebruik te maken van deze te gekke Plus Magazine aanbieding. Want zeg nu zelf een jaar abonnement voor € 30,- met daarbij een winkans op een iPad is wel heel voordelig.

Neem dit abonnement en maak kans op een iPad

Het leuke van deze Plus Magazine aanbieding is dat je niet alleen maar 50% korting krijgt op het abonnement. Nee tijdelijk maak je ook nog eens kans op een iPad. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is nu dit abonnement afsluiten. Zodra je dat gedaan hebt maak je automatisch kant op het winnen van de Apple iPad. Daarnaast is het ook goed om te weten dat dit abonnement automatisch stopt. Je zit dus helemaal nergens aan vast. Wel zo fijn toch? Wacht daarom ook niet langer en sluit nu dit abonnement af voor slechts € 30,-.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van