Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Kiosk verlaagd de prijzen van magazine proefabonnementen

Ben jij een liefhebber van magazines? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Kiosk heeft namelijk besloten de prijzen van verschillende proefabonnementen flink te verlagen. Hierdoor kun je nu echt heel voordelig een proefabonnement afsluiten op een magazine naar keus. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws en direct een reden om het aanbod vandaag nog te bekijken. Bij Kiosk hebben ze namelijk een groot aanbod met magazine proefabonnementen. Al deze magazines zijn van de uitgever DPG Media. Hieronder kun je een 5 tal magazines vinden die nu wel heel interessant geprijsd zijn. Wacht niet langer en profiteer nu snel van de nieuwe prijzen. Ze zijn namelijk echt goed verlaagd.

Neem nu 4 nummer AutoWeek voor maar € 6,99

Eén van de proefabonnementen die flink is afgeprijsd is die van AutoWeek. Tijdelijk kun je namelijk een proefabonnement afsluiten voor slechts € 6,99. Voor deze prijs krijg jij maar liefst 4 nummers van dit geweldige magazine. Ben of ken jij een autoliefhebber? Dan is het zeker slim om nu te profiteren van deze magazine aanbieding

Eerlijk is eerlijk, 4 nummers voor slechts € 6,99 is wel heel erg goedkoop. Juist daarom kun je deze aanbieding eigenlijk niet laten liggen. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen al gegaan zijn voor deze aanbieding. Ben jij de volgende die profiteer van korting?

Lees Donald Duck Extra nu 4 nummers voor maar € 9,99

Heb jij kinderen? Dan is dit een mooie aanbieding voor jou. Tijdelijk lees je namelijk Donald Duck Extra met korting. Je betaald namelijk slechts € 9,99 voor 4 nummers van dit te gekke kindermagazine. Vrijwel ieder kind vind Donald Duck geweldig om te lezen, daarom is deze aanbieding ook zo populair. Ga nu snel naar de website om te profiteren van deze aanbieding.
Donald Duck Extra is een maand magazine. Ga jij dus voor dit proefabonnement, dan ontvang je 4 maanden lang dit leuke magazine voor kinderen. Maar eerlijk is eerlijk, de kans dat jij hem zelf ook gaat lezen is zeer groot. Het magazine is namelijk fantastisch.

Geniet 4 nummers van Flair magazine voor maar € 6,99

Ook het Flair magazine kun jij nu super voordelig lezen. Een proefabonnement op dit magazine kost nu namelijk slechts € 6,99. Voor dit bedrag ontvang jij maar liefst 4 nummers van dit gave magazine. Reden genoeg dus om nu te gaan voor deze magazine aanbieding. Jij gaat er namelijk echt van genieten.
Met het Flair magazine creëer jij echt even een ontspan momentje voor jezelf. Dit is erg belangrijk want we leven nu eenmaal in een drukke maatschappij. Alleen dit is al een reden om nu een proefabonnement te nemen voor het Flair magazine. Ga dus snel naar de website.

Libelle lees je nu tijdelijk 4 nummers voor maar € 6,99

Eén van de bekendste magazines van Nederland is natuurlijk Libelle. Dit magazine is een zeer populair bij vrouwen. Nu je er heel voordelig een proefabonnement voor kunt afsluiten is het helemaal geweldig. Want zeg nu zelf, 4 nummers voor maar € 6,99 is wel heel goedkoop.
Wij van Magazine-abonnement.nl kunnen je dan ook echt aanraden om nu te profiteren van deze aanbieding. Want zo kun jij optimaal genieten voor weinig geld. Ga daarom nu snel naar de website en sluit dit proefabonnement online af.

Lees nu Tina 4 nummers voor maar € 6,99

Tina magazine is een echte meiden magazine. Tijdelijk hebben zij nu een geweldige aanbieding. Je kunt nu namelijk een proefabonnement van 4 nummers bestellen voor maar € 6,99. Dit is echt super voordelig en direct een goede reden om ervan te profiteren. Ga daarom snel naar deze aanbieding en bestel online.
Het magazine Tina is super populair bij meiden. Heel veel meiden hebben hier dan ook al een abonnement op. Twijfel jij nog of dit abonnement iets is voor jou? Dan kun je nu dit proefabonnement afsluiten. Zo ontdek je of dit magazine iets is voor jou.
Wil jij alle nieuwe proefabonnementen ontdekken? Dan kan dat natuurlijk, wij hebben een overzicht gemaakt met alle proefabonnementen die er nu zijn. Je kunt dit overzicht hier vinden. Wacht niet langer, bekijk ze nu snel allemaal en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl