Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Humo nu tijdelijk 6 weken voor slechts € 6,-

Zoek jij het entertainment magazine van België? Dan heb je hem zojuist gevonden, het gaat hier namelijk om Humo. Dit magazine is al jarenlang zeer populair in België. Heel veel mensen hebben hier dan ook een abonnement op. Wanneer jij dit nog niet hebt, hebben wij goed nieuws voor je. Tijdelijk hebben ze namelijk een te gekke aanbieding voor een proefabonnement. Je kunt Humo nu namelijk 6 weken lang proberen voor slechts € 6,-. Dit is echt heel voordelig en direct een goede reden om ervoor te gaan. Goed om te weten is dat jij nergens aan vast zit. Het abonnement stop vanzelf. Dat wordt nu dus 6 weken lang genieten voor weinig.

DPG Media is de uitgever van Humo

Niet alleen in Nederland is DPG Media een uitgever van veel magazines, nee ook in België zijn ze dat. Zo zijn de ook de uitgever van Humo. Eén van de grootste magazines van België. Je kunt dit magazine ook wel zien als een TV-gids, ze melden jou namelijk precies wat jij in die week echt niet mag missen. Daarnaast blijf je op de hoogte van alles op gebied van entertainment.
Voor het uitgeven is DPG Media een zeer betrouwbare partij. Zij hebben een zeer groot aanbod met magazines en tijdschriften. Zowel in Nederland als in België hebben ze vaak mooie aanbiedingen voor proefabonnementen. Zo nu dus ook voor het magazine Humo. Van zeg nu zelf, 6 weken voor € 6,- is wel heel voordelig.

Een te gekke magazine aanbieding voor Humo

Een magazine aanbieding is natuurlijk altijd leuk. Maar het is nog leuker wanneer het voor een groot magazine is. In dit geval dus voor Humo. Deze Humo aanbieding is daarom ook super gewild, want je kunt nu heel goedkoop kennismaken met dit top magazine. Na 6 weken stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Uiteraard kun je vervolgens wel kiezen om een volledig abonnement af te sluiten. Dit kan dan tegen een scherp tarief.
Het voordeel van eerst gaan voor een Humo proefabonnement is dat jij zeker weet dat het iets is voor jou. Het zou namelijk zonde zijn als je een jaar abonnement neemt en na 3 nummers erachter komt dat dit niet jouw magazine is. Met een Humo proefabonnement kan dit dus eigenlijk niet gebeuren. Wacht daarom ook niet langer en sluit vandaag nog dit abonnement af.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl