Icoon Magazine-abonnement.nl

Humo nu tijdelijk 6 weken voor slechts € 6,-

Zoek jij het entertainment magazine van België? Dan heb je hem zojuist gevonden, het gaat hier namelijk om Humo. Dit magazine is al jarenlang zeer populair in België. Heel veel mensen hebben hier dan ook een abonnement op. Wanneer jij dit nog niet hebt, hebben wij goed nieuws voor je. Tijdelijk hebben ze namelijk een te gekke aanbieding voor een proefabonnement. Je kunt Humo nu namelijk 6 weken lang proberen voor slechts € 6,-. Dit is echt heel voordelig en direct een goede reden om ervoor te gaan. Goed om te weten is dat jij nergens aan vast zit. Het abonnement stop vanzelf. Dat wordt nu dus 6 weken lang genieten voor weinig.

DPG Media is de uitgever van Humo

Niet alleen in Nederland is DPG Media een uitgever van veel magazines, nee ook in België zijn ze dat. Zo zijn de ook de uitgever van Humo. Eén van de grootste magazines van België. Je kunt dit magazine ook wel zien als een TV-gids, ze melden jou namelijk precies wat jij in die week echt niet mag missen. Daarnaast blijf je op de hoogte van alles op gebied van entertainment.
Voor het uitgeven is DPG Media een zeer betrouwbare partij. Zij hebben een zeer groot aanbod met magazines en tijdschriften. Zowel in Nederland als in België hebben ze vaak mooie aanbiedingen voor proefabonnementen. Zo nu dus ook voor het magazine Humo. Van zeg nu zelf, 6 weken voor € 6,- is wel heel voordelig.

Een te gekke magazine aanbieding voor Humo

Een magazine aanbieding is natuurlijk altijd leuk. Maar het is nog leuker wanneer het voor een groot magazine is. In dit geval dus voor Humo. Deze Humo aanbieding is daarom ook super gewild, want je kunt nu heel goedkoop kennismaken met dit top magazine. Na 6 weken stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Uiteraard kun je vervolgens wel kiezen om een volledig abonnement af te sluiten. Dit kan dan tegen een scherp tarief.
Het voordeel van eerst gaan voor een Humo proefabonnement is dat jij zeker weet dat het iets is voor jou. Het zou namelijk zonde zijn als je een jaar abonnement neemt en na 3 nummers erachter komt dat dit niet jouw magazine is. Met een Humo proefabonnement kan dit dus eigenlijk niet gebeuren. Wacht daarom ook niet langer en sluit vandaag nog dit abonnement af.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van