Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Humo nu 4 weken voor maar 4 euro

Ben jij woonachtig in België? Dan hebben wij op dit moment een geweldige aanbieding voor jou. Tijdelijk lees je namelijk het populaire magazine Humo super voordelig. Je betaald nu namelijk slechts 4 euro en daarvoor kun jij 4 weken lang heerlijk genieten. Zeg nu zelf, beter kan toch niet? In België is Humo één van de grootste magazines die er is, het is dan ook zeker aan te raden hiervan te profiteren. Omdat het een proefabonnement betreft zit je nergens aan vast. Wel zo fijn, want zo weet je zeker dat het niet meer kan gaan kosten. Wil je toch Humo blijven ontvangen na 4 weken? Dan kun je uiteraard altijd nog gaan voor een volledig Humo abonnement. Hoe dan ook, maakt nu eerst gebruik van deze Top aanbieding.

De TV-gids van België, dat is natuurijk Humo

Voor wie nog niet weet wat Humo nu eigenlijk voor een magazine is hebben wij een korte uitleg. Humo is een weekblad in België of beter gezegd het is een TV-gids. Omdat je hem iedere week thuis ontvangt wordt het gezien als een weekblad dat vol staat met het beste van radio en televisie. Van de beste interviews tot het beste film nieuws. In Humo lees je het allemaal.
Kijk jij dus graag televisie of wil je op de hoogte blijven van het beste en laatste filmnieuws? Dan is een Humo abonnement een echte aanrader voor jou. Door dit proefabonnement maakt jij nu tijdelijk 4 weken lang kennis met Humo en dat voor maar 4 euro.

Humo is een populair magazine van DPG Media

Wanneer jij Humo niet kent is de kans groot dat jij wel bekend bent met DPG Media. Dit is namelijk de uitgever van heel veel verschillende magazines. Je kunt ze ook kennen van bijvoorbeeld Libelle en Autoweek. DPG Media is niet alleen bekend in Nederland, maar ook in België. Daar zijn ze naast de uitgever van Humo ook uitgever van o.a. Dag Allemaal, Story en TV Familie. Ondanks dat is Humo één van hun parade paardjes.
Wij van Magazine-abonnement.nl snappen dit maar al te goed. Humo is namelijk een top magazine waar je gewoon een abonnement voor moet hebben. Wil jij nou dus kennis maken met Humo? Dan kan dat nu dus 4 weken lang voor 4 euro. Goed om te weten is dat deze aanbieding tijdelijk geldig is. Wil je dus profiteren, zorg dan dat je er snel bij bent. Want voor je het weet ben je te laat en grijp je mis. Zonde natuurlijk!

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Deze aanbieding is verlopen Helaas is de onderstaande aanbieding verlopen. Gelukkig zijn er nog heel veel andere Proef abonnementen te vinden op onze website. Kijk

Draai aan het Kiosk prijzenrad en win
Aanbiedingen

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd Deze aanbieding is verlopen Helaas is de onderstaande aanbieding verlopen. Gelukkig zijn er nog heel veel andere Proef

Magazine-abonnement.nl