Icoon Magazine-abonnement.nl

Gratis Pluktuin bij 10 nummers Landleven voor € 29,50

Ben jij of ken jij een echte buitenmens? Dan is het Landleven magazine echt iets voor jou. Dit magazine is namelijk speciaal voor de buitenmensen onder ons. Met dit magazine ga jij optimaal genieten van tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog heel veel meer. Iedere editie telt maar liefst 164 pagina’s. Dat is dus optimaal genieten iedere editie weer. Nog mooier is dat ze nu een geweldige aanbieding hebben. Je leest nu namelijk tijdelijk 10 nummers voor slechts € 29,50. Je krijgt er dan ook nog eens een gratis Pluktuin bij. Hoe gaaf wil je het hebben.

Dit proefabonnement stopt automatisch

Omdat je het hier gaat om een proefabonnement op landleven zit jij helemaal nergens aan vast. Super mooi natuurlijk want mocht het toch niks voor jou zijn, dan krijg je niet automatisch een nieuwe rekening. Blijkt je het toch wel leuk te vinden, dan kun je natuurlijk altijd je abonnement verlengen. Dat is het grote voordeel van een proefabonnement.
Doordat het hier gaat om een proefabonnement krijg je nu een hoge korting. Normaal gesproken betaal je namelijk een stuk meer voor een Landleven abonnement. Normaal gesproken als je losse nummers koopt betaal je namelijk € 67,50 voor dit abonnement. Wacht daarom ook niet langer en profiteer vandaag nog van deze Landleven aanbieding.

Wil jij alle nieuwe proefabonnementen ontdekken? Dan kan dat natuurlijk, wij hebben een overzicht gemaakt met alle proefabonnementen die er nu zijn. Je kunt dit overzicht hier vinden. Wacht niet langer, bekijk ze nu snel allemaal en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van