Icoon Magazine-abonnement.nl

Gratis Donald Duck Winterboek en 6 maanden korting

Er is nu een geweldige aanbieding voor het Donald Duck weekblad. Neem je namelijk nu een abonnement, dan krijg je de eerste 6 maanden korting. Hierdoor betaal je 6 maanden lang slechts € 7,95 per maand. Maar dat is niet alles, je krijgt nu ook nog eens het gratis Donald Duck Winterboek. Hierdoor wordt deze aanbieding in één keer wel heel interessant. Zeker aangezien Donald Duck het leukste Weekblad van Nederland is. Met dit abonnement ga je dat ook zeker beleven. Wacht niet langer en profiteer vandaag nog van deze gave aanbieding.

Donald Duck maakt niet alleen vrolijk maar ook wijzer

Met de strips uit Duckstad ontdekken kinderen hoe leuk lezen kan zijn. Door lastige woorden te ondersteunen met een kartoon wordt hun woordenschat flink vergroot en zijn verhalen gemakkelijker te begrijpen. Bovendien doen knderen algemene kennis op met interessante weetjes en feitjes uit populaire rubrieken als ‘het Handboek van de Jonge Woudlopers’, ‘Groofy geeft les over’ en ‘Dat zoeken we op’.
Wil jij dus ook dat jouw kinderen niet alleen kunnen genieten van het leukste weekblad van Nederland maar ook nog eens iets leren? Ga dan zeker voor dit abonnement van Donald Duck.

Even lekker Donald Ducken en dat nu extra voordelig

Iedereen weet inmiddels wel dat Donald Duck het leukste Weekblad van Nederland is. Niet voor niks dat steeds meer mensen hier een abonnement op nemen. Want zeg nu zelf, iedereen wil toch zo nu en dan even lekker Donald Ducken? Met dit abonnement gaat dat zeker lukken. Ga daarom nu snel naar DonaldDuck.nl/actie en profiteer van deze gave aanbieding.
Wees er wel op tijd bij, want deze aanbieding is slechts geldig t/m 31 december 2021. Voor je het weet is de aanbieding dus verlopen en kun je niet meer profiteren van deze deal.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van