Search
Icoon Magazine-abonnement.nl

DPG Media Zomercampagne – Belgische magazines 4 nummers 4 euro

Ben jij woonachtig in België en zoek je een magazine abonnement? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij DPG Media hebben ze nu namelijk de Zomercampagne en dat betekent 4 weken lang genieten voor maar 4 euro. Het gaat hier om een proefabonnement en juist daardoor is het super interessant. Je zit namelijk nergens aan vast, na 4 weken stopt het abonnement automatisch. Beter kan natuurlijk niet, wacht daarom ook niet langer en profiteer vandaag nog van deze DPG Media aanbieding. Je hebt keuze uit verschillende top magazines. Welke dat zijn ontdek je hieronder.

Lees nu 4 weken lang Humo voor maar 4 euro

Misschien wel het meest bekende magazine van België, we hebben het dan natuurlijk over Humo. Dit is één van de magazines die in het bezit is van DPG Media. Tijdens deze zomercampagne kun je dit magazine super voordelig lezen. Want zeg nu zelf 4 weken lang genieten voor 4 euro is wel heel voordelig. Bekijk dan nu ook snel deze actie en sluit je abonnement direct af.
Bevalt het abonnement je, dan kun je altijd je abonnement verlengen. Je kiest er dan voor om een volledig abonnement af te sluiten. Fantastisch natuurlijk! Bevalt het abonnement je niet? Dan hoef je niks te doen. Je Humo proefabonnement stopt namelijk vanzelf.

Dag Allemaal het magazine dat jij nu 4 weken voor 4 euro leest

Een ander zeer populair magazine in België is natuurlijk Dag Allemaal. Dit magazine kent eigenlijk iedereen wel. Hoe gaaf is het dan dat je dit magazine nu tijdelijk super voordelig kunt lezen. Want zeg nu zelf 4 weken lang genieten van dit magazine voor maar 4 euro, dat wil toch iedereen.
Het mooiste is nog dat dit proefabonnement automatisch stopt en je dus nergens aan vast zit. Beter kan natuurlijk niet, dit maakt de aanbieding pas echt goed. Doordat je nu zo goedkoop kennis kunt maken met Dag Allemaal weet je zeker of dit abonnement iets is voor jou ja of nee.

Geniet nu 4 weken lang voor 4 euro van top magazines

Humo en Dag Allemaal, dit zijn natuurlijk super populaire magazines. Geweldig dus dat deze mee doen aan de aanbieding. Maar er zijn nog meer magazines die zeker het overwegen waard zijn. Tijdens deze zomercampagne heb je namelijk de keuze uit 11 verschillende top magazines. Zo kun je kiezen uit de volgende titels:
 • Humo
 • Goed Gevoel
 • Dag Allemaal
 • Story
 • TV Familie
 • Primo
 • TeVe Blad
 • Wonen Landelijke Stijl
 • vtwonen
 • Stijlvol Wonen
 • Feeling Wonen
Ga nu snel naar de website van DPG Media, ontdek de verschillende proefabonnementen voor de Belgische magazines en geniet nu super voordelig. Want beter dan dit gaat het echt niet worden. DPG Media heeft namelijk de leukste magazines van België.
Wil jij alle nieuwe proefabonnementen ontdekken? Dan kan dat natuurlijk, wij hebben een overzicht gemaakt met alle proefabonnementen die er nu zijn. Je kunt dit overzicht hier vinden. Wacht niet langer, bekijk ze nu snel allemaal en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl