Icoon Magazine-abonnement.nl

De TV Krant of TrosKompas nu 1 jaar met gratis dekbedovertrek

Een magazine abonnement met een gratis dekbedovertrek, daar wordt natuurlijk iedereen vrolijk van. Tijdelijk hebben zowel TV Krant als TrosKompas hier een te gekke aanbieding voor. Neem je nu namelijk een abonnement van 1 jaar op één van deze magazines, dan ontvang je een gratis dekbedovertrek. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een goede reden om vandaag nog gebruik te maken van deze aanbieding. Hieronder lees je meer over de twee verschillende abonnementen. Het is dus zeker slim om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Nu één jaar TV Krant met een gratis dekbedovertrek

Het eerste abonnement is natuurlijk de TV Krant. Dit magazine ook wel een TV gids genoemd is iedereen bekend. Wanneer je een magazine abonnement hebt op TV Krant, dan blijf je op de hoogte van het beste van de Televisie. Daarnaast ontdek je ook de beste tips voor Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten.
Ga jij voor dit abonnement, dan betaal je nu slechts € 39,95. Hiervoor ontvang je een jaar abonnement en een gratis dekbedovertrek. Met andere woorden, dit abonnement is nu echt super voordelig. Reden genoeg om hier vandaag nog van te profiteren.

Nu één jaar TrosKompas met dekbedovertrek voor € 49,95

Ook als je kiest voor een jaar abonnement van TrosKompas krijg je een gratis dekbedovertrek. Dit is natuurlijk fantastisch zeker aangezien je voor dit abonnement slechts € 49,95 betaald. Ook TrosKompas is een TV-gids waar je het beste van de televisie in ontdekt. Daarnaast lees je er ook columns en interviews in van bekende Nederlanders.
Het dekbedovertrek dat je er gratis bij krijgt heeft een waarde van € 32,95. Dit laat maar eens zien hoe interessant deze magazine aanbieding is. Twijfel daarom ook niet langer en sluit dit abonnement vandaag nog online af.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Proefabonnement voor Dag Allemaal
Aanbiedingen

Dag Allemaal nu 6 weken lang voor maar € 6,-

Wanneer jij woonachtig bent in België kan het haast niet anders dan dat jij het magazine Dag Allemaal kent. Dit is namelijk het grootste Vlaamse

Nu 4 nummers Donald Duck voor maar 6,99 euro
Aanbiedingen

Nu tijdelijk extra voordelig Donald Ducken

Zeg nu zelf, wie is er niet bekend met Donald Duck? Eigenlijk iedereen wel toch? Dit komt natuurlijk omdat dit het leukste weekblad is van