Icoon Magazine-abonnement.nl

De beste proefabonnementen sluit je af bij Bladenhuis.nl

Er zijn op de markt heel veel verschillende magazines te vinden. Hierdoor wordt het erg lastig om een abonnement te vinden dat goed bij jou past. Gelukkig hebben ze bij Bladenhuis.nl een goede oplossing. Je kunt bij hen namelijk verschillende proefabonnementen vinden voor de beste magazines en kranten. Het leuke van een proefabonnement is dat jij heel voordelig kennis kunt maken met het door jou gekozen magazine. Twijfel je bijvoorbeeld of Libelle, AutoWeek of Donald Duck echt iets voor jou is? Neem dan een proefabonnement en ontdek het.

Neem een proefabonnement voor Kek Mama

Kek Mama is zo’n magazine die de meeste mensen wel kennen. Echter is het aandeel dat hier een abonnement op heeft nog vrij klein. De reden hiervan is omdat nog weinig mensen kennis gemaakt hebben met dit top magazine. Wanneer je namelijk een keer één editie hebt gelezen van Kek Mama kan het haast niet anders dan dat jij een abonnement gaat nemen. Om die reden is het dan ook zeker slim om nu te gaan voor een proefabonnement. Je hebt nu namelijk 3 nummers voor maar € 10,- en dat is echt heel voordelig. Zo weet jij na die periode precies of dit abonnement iets voor jou is.

AutoWeek nu 6 nummers voor slechts € 10,-

Ben jij een echte liefhebber van auto’s? Dan is het magazine AutoWeek een echte topper voor jou. Je leest in dit magazine namelijk de beste informatie over heel veel verschillende auto’s. Wanneer jij hier dus nog geen abonnement op hebt wordt het hoogste tijd om er één af te sluiten. Twijfel jij toch nog of dit wel een geschikt magazine is voor jou? Dan kun je ook eerst gaan voor een proefabonnement. Het voordeel hiervan is dat je nergens aan vast zit. Voor slechts € 10,- krijg jij 6 nummers van AutoWeek. Denk jij na deze periode, dit is echt iets voor mij? Dan kun je gemakkelijk en voordelig een compleet abonnement afsluiten.

Katrien Duck ontdekken? Nu 3 nummers voor maar € 10,-

Iedereen kent het weekblad Donald Duck wel, maar wist jij dat er ook een magazine is dat Katrien Duck heet? Dit magazine is speciaal voor de meiden. Hierin beleven ze de leukste avonturen in Duckstad. Zo beleven ze de leukste verhalen van Katrien Duck, haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje en natuurlijk Guus Geluk. Met andere woorden het perfecte magazine voor jouw dochter. Wil jij het magazine eerst uitproberen? Dan kan dat door een proefabonnement af te sluiten bij Bladenhuis.nl. Je betaald nu voor een proefabonnement op Katrien Duck slechts € 10,-. Je krijgt dan 3 nummers van dit magazine.

Bladenhuis.nl kent nog veel meer proefabonnementen

Ken je dat, je maakt iets mee en wilt dit graag delen met andere. Bij het NRC zagen ze dat hier behoefde aan was en dus kwamen ze met NRC Ikje. Maar wat is het Ikje nu eigenlijk? Lezers zijn de auteur van deze rubriek. Een Ikje is een persoonlijke ervaring of anekdote in maximaal 120 woorden. Het is zeker de moeite waard om de Ikjes van andere te lezen. Heb je zelf een Ikje? Dan kun je deze mailen naar ik@nrc.nl. Goed om te weten is dat er dagelijks een nieuw Ikje te lezen is op de website van het NRC.

Alle kranten en tijdschriften digitaal op één plek

Lees onbeperkt tijdschriften en ontvang iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht.
Eerste 14 dagen gratis, daarna 9,99 per maand

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Draai aan het Kiosk prijzenrad en win
Aanbiedingen

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd

Kiosk Prijzenrad – Draai en win gegarandeerd Kiosk.nl geeft prijzen weg! Het is weer zover, je kunt vanaf nu weer mee doen met het Kiosk.nl

Lees nu 4 weken Humo voor maar 4 euro
Aanbiedingen

Humo nu 4 weken voor maar 4 euro

Ben jij woonachtig in België? Dan hebben wij op dit moment een geweldige aanbieding voor jou. Tijdelijk lees je namelijk het populaire magazine Humo super

Nu een gratis magazine bij Kiosk
Aanbiedingen

Nu een gratis magazine naar keus bij Kiosk

Deze aanbieding is verlopen Helaas is de onderstaande aanbieding verlopen. Gelukkig zijn er nog heel veel andere proefabonnementen te vinden op onze website. Kijk dus