Zoek
Icoon Magazine-abonnement.nl

Black Friday! 6x TopGear € 44,95 + FIFA 22 of F1 2021

Wil jij maar al te graag een proefabonnement voor TopGear? Dan hebben wij nu een geweldige Black Friday aanbieding voor je. Tijdelijk heb je namelijk 6 nummers TopGear + Gratis FIFA 22 of F1 2021 voor maar € 44,95. Dit is echt heel voordelig en daarom is het zeker slim om hier nu van te profiteren. Ga je voor deze Black Friday deal, dan ontvang jij 6 maanden lang iedere maand 1 nummer TopGear. Zeg nu zelf, daar wordt je toch vrolijk van? Wacht daarom ook niet langer en profiteer nu snel, want voor je het weet is deze aanbieding alweer verlopen.

Nu met een gratis game voor de PlayStation 4

Ga jij nu voor deze geweldige aanbieding, dan ontvang je gratis de Game FIFA 22 of F1 2021. Dit is natuurlijk fantastisch, zeker als je weet dat je dit spel nu helemaal gratis krijgt. Zou je één van deze games kopen in combinatie met een TopGear abonnement van 6 maanden. Dan betaal je normaal gesproken € 69,95. Echter vanwege Black Friday betaal je nu slechts € 44,95. Dit is dus een fantastische korting.
TopGear wordt door vele gezien als het beste Auto magazine dat er is. Niet voor niks dat heel veel mensen hier dan ook een abonnement voor hebben. Heb jij deze nog niet? Profiteer dan van deze aanbieding.

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Magazine-abonnement.nl