Zoek

Wetenschap in Beeld Magazine abonnement afsluiten met korting

Vind jij alles wat met wetenschap te maken heeft interessant. Dan is het Wetenschap in Beeld Magazine echt iets voor jou. Echt alles wat te maken heeft met wetenschap komt namelijk voor in het Wetenschap in Beeld magazine. Hierdoor is het magazine super interessant. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen al een abonnement hebben op dit magazine. Heb jij dat nog niet? Dan wordt het hoogste tijd om een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement af te sluiten. Zo kun jij namelijk iedere editie weer genieten. Bekijk daarom snel hieronder de verschillende aanbiedingen en profiteer van een mooie deal.
Packshot van alle items van Wetenschap in Beeld

Optimaal genieten met het Wetenschap in Beeld Magazine

Wil jij zo nu en dan even een moment voor jezelf. Zodat je echt even optimaal kunt ontspannen? Dan is een Wetenschap in Beeld Magazine echt iets voor jouw. Met dit magazine kun jij iedere editie weer even heerlijk ontspannen. Met dit magazine leer jij de wereld om je heen beter kennen, wordt je uitgedaagd en vermaakt. De perfecte combinatie dus van ontspannen en leren. Geniet van de beste verhalen van onderzoekers en beleef de spannendste verhalen.

Neem een abonnement met een cadeau naar keuze

Een abonnement op het Wetenschap in Beeld Magazine is natuurlijk super interessant. Maar het wordt nog leuker als je er een mooi cadeau bij krijgt. Ga jij nu voor een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement, dan kun je kiezen uit verschillende cadeaus. Er zit altijd wel een mooi cadeau voor jou tussen. Bekijk dus snel de verschillende cadeau abonnementen en profiteer van een mooie korting.

Brandstof voor je beide hersenhelften in één magazine

Wil jij graag jouw beide hersenhelften trainen? Dan is een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement een echte aanrader voor jou. Het voordeel van zo’n abonnement is namelijk dat het jou voldoende brandstof levert om je beide hersenhelften te blijven trainen. Wil jij dus altijd door ontwikkelen? Dan is het zeker slim om een abonnement te overwegen voor Wetenschap in Beeld.

Kies zelf de duur van je Wetenschap in Beeld abonnement

Ga jij voor een abonnement op Wetenschap in Beeld? Dan kun je zelf kiezen hoeveel nummers jij van dit magazine wilt. Er zijn namelijk verschillende abonnementen beschikbaar. Hierdoor zit er altijd wel iets tussen voor jou. Super fijn natuurlijk en direct een reden om vandaag nog de verschillende abonnementen te bekijken. Bekijk dus snel de abonnementen en profiteer van korting.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Wetenschap in Beeld Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Kies jij voor een kortingsaanbieding, dan is het zeker mogelijk Ga jij echter voor een Wetenschap in Beeld Magazine abonnement + Welkomstgeschenk, dan is het niet mogelijk. Deze cadeaus worden namelijk niet geleverd op een postbus- of napo adres.
Jouw abonnementsnummer kun je terugvinden op je acceptgiro of het adresetiket van jouw magazine.
Wanneer het eerste nummer bij je geleverd wordt ontvang je de acceptgiro. Deze wordt samen geleverd!
Ga je verhuizen? Super leuk, maar jij wilt natuurlijk wel gewoon jouw abonnement thuis blijven ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 3 weken van tevoren de wijziging doorgeeft. Dit kan per post aan de klantenservice of per mail. Je kunt de mail sturen naar abo.wib@vipmedia.nl
Nee, een abonnement stop pas na opzegging. Tot die tijd wordt je abonnement voor onbepaalde tijd automatisch verlengd. Behalve als er duidelijk bij vermeld wordt dat het abonnement automatisch stopt.
Jazeker, een cadeau abonnement stopt vanzelf. Deze hoeft niet te worden opgezegd, zowel niet door de gever als de ontvanger. Optimaal genieten dus van dit te gekke abonnement. Jij hoeft je hier namelijk geen zorgen om te maken.
Wat jammer dat jij het abonnement voor Landidee Magazine wilt opzeggen. Wij hopen natuurlijk dat je wel altijd genoten hebt van dit magazine. Wil je het abonnement opzeggen, dan kan dit schriftelijk, telefonisch of per maar aan de klantenservice van Wetenschap in Beeld magazine.
Wat vervelend dat het laatste nummer niet geleverd is. Gelukkig is het in dit geval mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan via de klachten afdeling. Het emailadres hiervoor is abo.wib@vipmedia.nl. Na het indienen van je klacht krijg je binnen 10 werkdagen het magazine gratis geleverd.
Jazeker, jouw magazine moet gewoon in goede staat geleverd worden. Indien dit niet gebeurd is kun je kosteloos een nieuwe ontvangen. Stuur hiervoor even een mail naar abo.wib@vipmedia.nl.
Magazine-abonnement.nl