Zoek

Voetbal International Magazine abonnement afsluiten met korting

Ben jij helemaal gek van Voetbal? Dan wordt het echt de hoogste tijd om een abonnement te nemen op Voetbal International. Dit is verre weg het beste voetbalmagazine dat er is. Iedere voetballiefhebber die hier al een abonnement op heeft wil eigenlijk nooit meer iets anders. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar en allemaal met een hoge korting. Je hoeft dus eigenlijk alleen maar te bepalen welke aanbieding het beste bij jou past. Vervolgens kun je hem gemakkelijk en snel online afsluiten. Wacht dus niet langer, bekijk de deals nu en ga voor een abonnement op Voetbal International. Zo blijf jij iedere week weer op de hoogte van het beste en laatste voetbalnieuws. Wat wil je nog meer?
Neem nu een Voetbal International abonnement

Voetbal International abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Lees alle VI PRO artikelen online op Vi.nl

Wanneer je een abonnement hebt op Voetbal International heb je nog veel meer voordelen. Je ontvangt namelijk niet alleen het magazine, nee je leest ook alle PRO artikelen op de website van Voetbal International. Dit kan op de website Vi.nl. Hier lees je heel veel artikelen die enkel en alleen voor betaalde abonnees zijn. Super dus, want zo blijf je iedere dag op de hoogte van het beste en laatste voetbal nieuws. Dit is dan ook direct een goede reden om nu een abonnement af te sluiten op het populaire magazine Voetbal International.

Ontdek alle wedstrijden en bekijk live standen op Vi.nl

Voetbal International is natuurlijk veel meer dan alleen maar een magazine. Naast het magazine dat jij iedere week ontvangt wordt er ook heel veel informatie gedeeld op Vi.nl. Zo ontdek je daar ook alle wedstrijden van verschillende nationale en internationale competities. Zo kun jij zien welke wedstrijden er zijn, welke al gespeeld zijn en wat de tussenstanden zijn. Ook kun je de stand in alle competities zien. Met andere worden alle informatie die je nodig hebt onder één dak.

Transfer nieuws, interviews en meer in Voetbal International

Met een Voetbal International magazine abonnement heb je gewoon verschillende voordelen. In het magazine ontdek je namelijk heel veel transfer nieuws, interviews en meer voetbal nieuws. Dit zijn artikelen die je alleen kunt lezen als abonnee van het magazine. Een abonnement op VI PRO is hier dus niet voldoende voor. Om die reden zijn er heel veel mensen die ervoor kiezen om een magazine abonnement af te sluiten. Want als liefhebber wil jij gewoon weg niks missen.

Voetbal International heeft verschillende winacties voor jou

Hoe meer jij op de hoogte bent van voetbal hoe leuker dit magazine wordt. Er zijn namelijk regelmatig mooie winacties waarmee jij te gekke prijzen kunt winnen. Fantastisch natuurlijk, want wie wilt er nu niet kans maken op Top prijzen. Dit is natuurlijk nog een extra reden om vandaag nog een Voetbal International abonnement af te sluiten. Bekijk daarom snel de verschillende aanbiedingen en profiteer van een mooie deal.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Voetbal International Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Voetbal International Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Voetbal International Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Voetbal International Magazine verschijnt iedere week. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Voetbal International Magazine.
Nee, helaas is het op dit moment niet mogelijk om een Voetbal International abonnement cadeau te geven. Wanneer dit wel mogelijk is zullen wij dit uiteraard gaan delen op deze pagina.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar service@vi.nl of door te bellen naar 088-0042222.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 4,99. Door een abonnement te nemen van 153 nummers bespaar je al 42%. Een Voetbal International abonnement is dus in verhouding een stuk voordeliger.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Voetbal International. Dit kan door te mailen naar service@vi.nl of door te bellen naar 088-0042222.
Magazine-abonnement.nl