Zoek

VARAgids magazine aanbiedingen met kortingen tot 47%

Wil jij ook iedere week het beste mediatijdschrift van Nederland ontvangen? Dan is het zeker aan te raden om nu een VARAgids abonnement af te sluiten. Dit magazine bevat namelijk de nieuwste programmaring van zowel televisie als radio. Maar dat is natuurlijk niet alles, je ontdekt ook verschillende achtergrondartikelen over programma’s, documentaires en films. Je kunt dus wel zeggen dat VARAgids veel meer is dan een TVgids. Alleen daarom al is het slim om nu een abonnement af te sluiten voor dit magazine en zo wekelijks te genieten.
Neem nu een VARAgids abonnement

VARAgids abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Een VARAgids abonnement is vandaag de dag super populair

Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal, toch is een VARAgids abonnement vandaag de dag nog altijd super populair. Wij van Magazine-abonnement.nl snappen dit wel. Dit magazine heeft namelijk alles wat jij je kunt wensen. Het staat iedere week weer bomvol met het laatste en beste televisie en radio nieuws. Daarnaast is het ook zo dat je hiermee automatisch iedere week een moment van ontspanning hebt. Want niks is lekkerder dan op de bank ploffen met het VARAgids TVgids. Bekijk dus snel de verschillende abonnementen en profiteer van korting.

Altijd een mooie VARAgids aanbieding voor jou

Wil jij graag een abonnement afsluiten voor de VARAgids? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk altijd wel een mooie VARAgids aanbieding. Hierdoor kun je super voordelig een abonnement afsluiten. Je geniet namelijk van extreem hoge kortingen. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen profiteren van de VARAgids aanbiedingen. Bekijk dus snel de opties en sluit een abonnement af.

Lees VARAgids ook digitaal via Blendle

Het leuke van een VARAgids abonnement is dat je ook verschillende artikelen digitaal kunt lezen. Dit kan via Blendle en dat is gratis met een VARAgids abonnement. Zo kun jij iedere dag genieten van leuke VARAgids artikelen waar je ook maar bent. Zo geniet je ook in de trein, in de pauze op je werk en tijdens je vakantie. Beter kan dus eigenlijk niet, nog een reden om nu snel een abonnement af te sluiten.

Ik heb de nieuwste editie van VARAgids niet ontvangen

Niks is vervelender dan het niet ontvangen van de VARAgids. Je hebt tenslotte niet voor niks een abonnement op dit magazine. Gelukkig snappen ze bij de uitgever van de VARAgids als geen ander dat dit heel vervelend is. Daarom is het slim om contact met hen op te nemen. Zij zullen er dan voor zorgen dat het opgelost wordt en jij gewoon weer de VARAgids ontvangt. Je kunt je klacht melden via het telefoonnummer 0900-0123.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het VARAgids abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een VARAgids magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een VARAgids Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het magazine VARAgids wordt jaarlijks 52x uitgebracht. De verwerkingstijd van een abonnement is ongeveer 2 tot 3 weken.
Helaas is het niet mogelijk om een VARAgids abonnement cadeau te geven. Wanneer dit wel kan zullen wij hem tonen op deze pagina. Dit zodat je ook voor een cadeau kunt profiteren van korting.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar ledenservice@vara.nl of door te bellen naar 0900-0123.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk € 1,43. Door een abonnement te nemen van 52 nummers bespaar je al 46%.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van VARAgids. Dit kan door een mail te sturen naar ledenservice@vara.nl of door te bellen naar 0900-0123.
Magazine-abonnement.nl