Search

TTM Magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Iedere vrachtwagen chauffeur kent het magazine TTM wel. TTM is de afkorting van Truck& transport Management. Het magazine staat bomvol met onderwerpen zoals trucknieuws, distributie, wagenparkbeheer, communicatie- en informatiesystemen, telematica en juridische informatie. Voor zowel een vrachtwagen chauffeur als transport bedrijf is dit zeer nuttige informatie. Daarom is het zeker slim om de verschillende abonnementen en aanbiedingen te bekijken. Je kunt namelijk altijd profiteren van een hoge korting waar je vrolijk van wordt. Zo kun je heel voordelig een abonnement afsluiten.
Sluit nu online een TTM magazine abonnement af

Een TTM abonnement veel goedkoper dan een los nummer

Veel mensen vragen zich af kan ik niet beter een los nummer kopen. Vraag jij je dit ook af? Dan kunnen wij heel kort zijn, nee een los nummer is veel duurder. Wanneer je namelijk een los nummer koopt in de winkel betaal je ruim 19 euro. Met een abonnement van 3 nummers ben je dus veel voordeliger uit. Het loont dan ook zeker om te gaan voor een TTM abonnement. Bekijk daarom snel de verschillende deals en profiteer van een mooie TTM aanbieding.

Neem nu voordelig een TTM proefabonnement

Ken jij het magazine TTM nog niet? Dat doe je er goed aan om eerst te gaan voor een proefabonnement. Het voordeel hiervan is namelijk dat je nergens aan vast zit. Een proefabonnement stopt namelijk vanzelf. Het is een abonnement waarmee jij voordelig kennis kunt maken met het magazine. Het is dan ook niet zomaar dat veel mensen die doen. Ben jij de volgende die een proefabonnement gaat nemen?

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Truck & Transport Management Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een TTM Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een TTM Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het TTM Magazine verschijnt 6x per jaar. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van TTM Magazine.
Helaas, op dit moment zijn er geen cadeau abonnementen van TTM verkrijgbaar. Wanneer deze er wel zijn zullen wij de promoten op deze pagina. Gelukkig hebben wel heel veel andere magazines cadeau abonnementen. Deze kun je op de cadeau abonnementen pagina vinden.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar abonnement@eisma.nl of door te bellen naar 088-2266648.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 19,-. Door een abonnement te nemen van 3 nummers bespaar je al 54%. Een TTM abonnement is dus in verhouding een stuk voordeliger.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van TTM. Dit kan door te mailen naar abonnement@eisma.nl of door te bellen naar 088-2266648.
Magazine-abonnement.nl