Search

Truckstar Magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Ben jij helemaal gek van vrachtwagens? Dan is het Truckstar magazine echt iets voor jou. Dit is het grootste magazine over de Nederlandse transportsector. Het is dan ook niet zomaar dat dit tijdschrift super populair is. Heel veel mensen gaan dan ook voor een abonnement op Truckstar. Je leest er namelijk alles over de auto en zijn chauffeur. Dit maakt Truckstar super interessant. Iedere maand ontvang jij een nieuwe editie die bomvol staat met informatie over de nieuwste vrachtauto’s, transport, vrachtwagen van vroeger en nog veel meer. Bekijk daarom nu snel de verschillende abonnementen en ga voor een mooie aanbieding.
Neem nu een abonnement op Truckstar

Truckstar zowel zakelijk als privé super populair

Het leuke van het Truckstar magazine is dat het een blad is dat zowel zakelijk als privé super populair is. Zakelijk vind je hem vaak terug bij de transport bedrijven. Dit terwijl de echte chauffeur hem ook gewoon thuis wilt ontvangen. Ook mensen die niet op de vrachtwagen zitten willen dit magazine graag lezen. Het is namelijk een zeer boeiend tijdschrift. Door het lezen ervan voel jij je vanzelf een echte chauffeur, super leuk dus.

Altijd het laatste nieuws in één magazine

Wanneer jij een abonnement hebt voor Truckstar magazine ontvang je iedere editie weer het laatste nieuws. Dit nieuws gaat over o.a. vrachtwagens, techniek en wet- en regelgeving. Dit zijn allemaal belangrijke en interessante nieuwsitems die je gewoon weg wilt lezen. Met het Truckstar magazine blijf je dus altijd op de hoogte. Wel zo fijn natuurlijk, want dan kun je er ook over mee praten.

Kies nu een proefabonnement van Truckstar magazine

Wat goed is om te weten is dat Truckstar Magazine verschillende abonnementen heeft. Al deze abonnementen worden gezien als proefabonnementen. Dit wil zeggen dat jij nergens aan vast zit. Kies jij bijvoorbeeld voor een abonnement van één jaar, dat stopt het abonnement automatisch na 1 jaar. Uiteraard is het wel mogelijk om te verlengen, maar dit is geheel aan jou. Bekijk daarom snel welk abonnement op dit moment het beste bij jou past en ga voor een mooie aanbieding.

Altijd een mooie Truckstar magazine aanbieding

Heb jij besloten en wil je een abonnement afsluiten? Dan hebben wij goed nieuws voor je, er zijn namelijk altijd verschillende Truckstar magazine aanbiedingen. Wil jij dus veel geld besparen op een abonnement? Dan is het zeker slim om de aanbiedingen te bekijken bij ons op deze pagina. Wij hebben namelijk alle Truckstar aanbiedingen voor je geselecteerd. De kans is groot dat er iets voor jou tussen zit. Ga nu dus snel voor een abonnement met een hoge korting. De kortingen kunnen namelijk oplopen tot wel 26% en dat is toch super leuk mee genomen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Truckstar Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Truckstar Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Truckstar Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Truckstar Magazine verschijnt iedere maand. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Truckstar Magazine.
Jazeker, op dit moment zijn er cadeau abonnementen beschikbaar voor het Truckstar magazine. Het voordeel van een cadeau abonnement is dat jij nergens aan vast zit. Goede reden dus om een abonnement cadeau te geven aan iemand.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar klantenservice@roularta.nl.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 5,80. Door een abonnement te nemen van 15 nummers bespaar je al 26%. Een Truckstar abonnement is dus in verhouding een stuk voordeliger.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Truckstar. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@roularta.nl.
Magazine-abonnement.nl