Zoek

Totaal TV abonnement afsluiten met kortingen tot wel 44%

Ben jij zoekende naar een TV Gids? Dan is Totaal TV een echte aanrader. Deze TV Gids komt eens per twee weken uit en is speciaal ontwikkeld voor de kritische televisie kijker. Heel veel mensen hebben al een abonnement op TotaalTV. Wanneer jij dit nog niet hebt wordt het hoogste tijd om er één af te sluiten. Met een abonnement op Totaal TV hoef jij namelijk nooit meer iets te missen. Super gaaf natuurlijk en alleen daarom al een goede reden om nu de verschillende aanbiedingen te bekijken. Zeker wanneer jij maar al te graag televisie kijkt.
Packshot van alle items van Totaal TV

Totaal TV abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Bijna iedereen in Nederland kijkt televisie, jij ook?

TV kijken, het is iets wat vrijwel iedereen in Nederland doet. De een doet het een paar uurtjes per week terwijl de ander wel 5 uur per dag TV kijkt. Hoeveel televisie je nu kijkt maakt eigenlijk niet heel veel uit. Het gaat erom dat als je kijkt, je wel het beste van het beste kijkt. Lang niet alles op de televisie is namelijk de moeite waard. Bij Totaal TV weten ze dit als geen ander en daarom hebben zij een TV Gids voor de kritische TV kijker. Ben jij dit? Overweeg dan zeker een abonnement bij hen.

Mis nooit meer de beste programma's met Totaal TV

Ken je dat, je komt op je werk en iedereen praat over hetzelfde programma. Het TV programma wat jij nu net gemist hebt. De reacties van iedereen zijn geweldig, het is het programma dat je echt had moeten zien. Met een abonnement op TotaalTV hoef je dit soort situaties nooit meer te hebben. Zij laten je namelijk al weten wat het beste van het beste is. Zo kun jij vervolgens altijd mee praten met je collega’s. Nog zo’n reden waarom je een abonnement op Totaal TV moet overwegen.

Bij Totaal TV hebben ze altijd een mooie aanbieding

Oke, er zijn genoeg redenen om vandaag nog een abonnement af te sluiten bij Totaal TV. Maar wacht even, wij hebben nog een reden waarom het zeker interessant is om dit te doen. Wat denk je van aanbiedingen. Bij TotaalTV hebben ze altijd mooie aanbiedingen. Door te gaan voor een aanbieding kun je al snel tot wel 44% besparen op je abonnement. Z’n hoge korting is natuurlijk fantastisch. Niet voor niks dat veel mensen een abonnement hebben op dit magazine. Het is namelijk gewoon weg super voordelig.

Ga voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar

Ze hebben bij Totaal TV verschillende abonnementen in de aanbieding. Zo kun je gaan voor een abonnement van 1, 2 of juist 3 jaar. Hoe langer de duur van een abonnement, hoe hoger de korting is. Ben jij er dus zeker van dat Totaal TV echt iets voor jou is? Dan kun je het beste gaan voor een abonnement van 3 jaar. Je bent dan super goedkoop uit en kunt ook nog eens 3 jaar lang genieten. Wat wil je nog meer? Bekijk snel de abonnementen en profiteer van korting.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Totaal TV abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Totaal TV abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Totaal TV abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Zodra jij de bestelling compleet hebt afgerond krijg je een welkomstbericht. Deze komt binnen per mail. In deze mail vindt je direct de leverdatum van het eerste nummer. Hou hierbij wel rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen. Pas dan gaat jou abonnement in.
Je opzegtermijn is één maand! Maar let wel op, dit kan pas nadat je gekozen abonnement is afgelopen. heb jij een abonnement voor 3 jaar gekozen, dan kun je pas na 3 jaar opzeggen. Na die 3 jaar kun je dit maandelijks doen.
Jazeker is dit mogelijk. Tijdens het bestellen vul jij je gegevens in en kies je vervolgens voor “Bezorg mijn blad op een ander adres”. Wanneer je dit doet kun je het abonnement cadeau doen.
Wat leuk dat je voor Totaal TV hebt gekozen. Bij het bestellen van jouw abonnement ben je akkoord gegaan met een automatische incasso. Het afgesproken bedrag wordt dus ieder termijn automatisch van je rekening gehaald.
Ja, wanneer jij een tweede abonnement afsluit voor een tijdschrift van DPG Media dan krijg je korting. De korting is geldig voor alleen het eerste jaar. Je krijgt dat jaar 50% korting op het tweede abonnement dat je hebt afgesloten.
Ja, je kunt bij het bestellen aangeven per wanneer jij je abonnement wilt laten ingaan.
Zodra jij een abonnement hebt besteld kun je direct het digitale variant lezen. Dit kan op je tablet en smartphone. Je kunt zelfs edities terug lezen tot wel 3 maanden. Dit kun je doen door de app van Tijdschrift.nl te downloaden. Daar kun je met een activatie code jouw account activeren.

Jazeker kan dit, wel moet je hiervoor contact op nemen met de klantenservice van Totaal TV.

Dit is afhankelijk van welk abonnement je hebt gekozen. Kies je voor een abonnement met een duur van 3 jaar, dan profiteer je van de hoogste korting. Daarnaast profiteer je dan 3 jaar lang van het introductietarief. Na die 3 jaar betaal je het standaard tarief. Heb je gekozen voor 1 jaar, dan kun je dus slechts 1 jaar profiteren van de korting.
Als abonnee ontvang je twee keer per jaar gratis het 32-pagin tellende tijdschrift Digigids. In dit magazine lees je alles over de ontwikkeling die de digitale televisiemarkt de komende maanden doormaakt.
Magazine-abonnement.nl