Zoek

Tips & Trucs abonnement aanbiedingen! Nu tot 35% korting

Ben jij al bekend met het Tips & Trucs magazine? Dit tijdschrift staat bomvol met de meest handige tips en trucs voor de computer. Het is een magazine dat zowel voor de beginners als de gevorderde echt een aanrader is. Het is dan ook niet zomaar dat veel mensen hier al een abonnement voor hebben. Het is één van de grootste magazines op gebied van computers. Heb jij hier nog geen abonnement op? Dan wordt het de hoogste tijd om er één af te sluiten. Op deze pagina ontdek je de beste Tips & Trucs aanbiedingen. Door te gaan voor een aanbieding kun je profiteren van hoge kortingen tot wel 35%.
Neem nu een abonnement voor het Tips en Trucs magazine

Neem eerst een proefabonnement voor Tips & Trucs

Ben jij nog helemaal niet bekend met het magazine Tips & Trucs? Dan is het slim om eerst te gaan voor een proefabonnement. Dit is een abonnement van 3 nummers tegen een scherpe prijs. Het voordeel hiervan is dat het abonnement vanzelf stopt. Jij zit dus helemaal nergens aan vast. Tijdens de proefperiode kun je ontdekken of dit magazine wel iets voor jou is. Blijkt dit zo te zijn, dan kun je alsnog een volledig abonnement afsluiten. Is het magazine toch niks voor jou? Dan hoef je niks te doen.

Een Tips & Trucs abonnement kun je ook cadeau geven

Heb jij zelf helemaal niks met computers of heb je al een abonnement voor dit magazine? Dan kun je er ook voor kiezen om een Tips & Trucs abonnement cadeau te geven. Je geeft dan een abonnement met de door jou gekozen duur. Na die periode stopt het abonnement vanzelf. Zowel jij als de ontvanger zit dus helemaal nergens aan vast. Uiteraard kan de ontvanger er wel voor kiezen om vervolgens toch weer een abonnement te nemen. De kosten hiervoor zijn echt voor hem/haar zelf.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Tips & Trucs Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Tips & Trucs Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Tips & Trucs Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Tips & Trucs Magazine verschijnt 26x per jaar. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Tips & Trucs Magazine.
Jazeker zijn er cadeau abonnementen beschikbaar voor het magazine Tips & Trucs. Je kunt ze allemaal bij ons op de pagina vinden. Ontdek ze nu snel en geef een Tips & Trucs abonnement cadeau.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar klantenservice@reshift.nl bellen naar 023-5364401.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 7,75. Door een abonnement te nemen van 12 nummers bespaar je al 36%. Een Autovisie abonnement is dus in verhouding een stuk voordeliger.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Tips & Trucs. Dit kan door te mailen naar klantenservice@reshift.nl bellen naar 023-5364401.
Magazine-abonnement.nl