Search

Scandinavian Living Magazine abonnement afsluiten met korting

Ben jij helemaal gek van Scandinavisch design? Dan is het Scandinavian Living Magazine een echte aanrader voor jou. Dit magazine is namelijk de specialist op gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Heel veel mensen zijn je al voor gegaan en hebben inmiddels een abonnement afgesloten met een hoge korting. Er zijn namelijk altijd verschillende aanbiedingen verkrijgbaar waardoor je voordelig kunt genieten. Zeker wanneer jij op de hoogte gehouden wilt worden over de laatste trends. De kortingen voor een Scandinavian Living Magazine abonnement lopen op tot wel 38%. Dit is natuurlijk een fantastische korting voor dit geweldige magazine. Sluit daarom nu snel een abonnement online af.
Packshot van alle items van Scandinavian Living

Optimaal genieten met het Scandinavian Living Magazine

Wil jij zo nu en dan genieten van een heerlijk moment voor jezelf? Dan is een abonnement op het Scandinavian Living Magazine echt iets voor jou. Dit magazine is super populair en zorgt bij vele voor een heerlijk ontspannen moment. Er zijn verschillende abonnementen van dit magazine verkrijgbaar. Het voordeel daarvan is dat er altijd een mooi abonnement voor jou beschikbaar is. Een goede reden dan ook om de verschillende aanbiedingen snel te bekijken. Zo kun jij op korte termijn al heerlijk genieten van het door jou gekozen abonnement.

Neem een abonnement met een cadeau naar keuze

Wat erg leuk is van een abonnement afsluiten op het Scandinavian Living Magazine is dat je kunt kiezen uit diverse cadeaus. Er zijn namelijk abonnementen waarbij je profiteert van een mooie korting. Maar er zijn ook Scandinavian Living Magazine abonnementen met een cadeau naar keuze. Jij bepaald helemaal zelf wat het beste past bij jou. Bekijk daarom nu snel de verschillende abonnementen en kies jouw ultieme cadeau. Het kan niet anders dan dat er iets moois voor jou tussen zit.

Alles waar Scandinavië bekend om staat

Het Scandinavian Living Magazine vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat, denk hierbij aan een tijdloos design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. De perfecte combinatie dus en dat allemaal gebundeld in één fantastisch tijdschrift. In het Scandinavian Living Magazine ontdek jij de mooiste Scandinavische huizen en de nieuwste design.

Kies zelf de duur van je Scandinavian Living abonnement

Heb je besloten en wil je een abonnement afsluiten voor dit magazine? Dan hebben wij goed nieuws voor. Je kunt zelf bepalen hoeveel nummers jij wilt ontvangen van dit top magazine. Super natuurlijk, want zo kun jij het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Goed om te weten is dat Scandinavian Living 10x per jaar verschijnt. Het zijn dus slechts een klein aantal nummers per jaar. Hierdoor is het ook een geweldig magazine om cadeau te geven aan iemand.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Scandinavian Living Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Scandinavian Living Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Scandinavian Living Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Kies jij voor een kortingsaanbieding, dan is het zeker mogelijk Ga jij echter voor een Scandinavian Living Magazine abonnement + Welkomstgeschenk, dan is het niet mogelijk. Deze cadeaus worden namelijk niet geleverd op een postbus- of napo adres.
Jouw abonnementsnummer kun je terugvinden op je acceptgiro of het adresetiket van jouw magazine.
Wanneer het eerste nummer bij je geleverd wordt ontvang je de acceptgiro. Deze wordt samen geleverd!
Ga je verhuizen? Super leuk, maar jij wilt natuurlijk wel gewoon jouw abonnement thuis blijven ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 3 weken van tevoren de wijziging doorgeeft. Dit kan per post aan de klantenservice of per mail. Je kunt de mail sturen naar abo.living@vipmedia.nl
Nee, een abonnement stop pas na opzegging. Tot die tijd wordt je abonnement voor onbepaalde tijd automatisch verlengd. Behalve als er duidelijk bij vermeld wordt dat het abonnement automatisch stopt.
Jazeker, een cadeau abonnement stopt vanzelf. Deze hoeft niet te worden opgezegd, zowel niet door de gever als de ontvanger. Optimaal genieten dus van dit te gekke abonnement. Jij hoeft je hier namelijk geen zorgen om te maken.
Wat jammer dat jij het abonnement voor Scandinavian Living wilt opzeggen. Wij hopen natuurlijk dat je wel altijd genoten hebt van dit magazine. Wil je het abonnement opzeggen, dan kan dit schriftelijk, telefonisch of per maar aan de klantenservice van Scandinavian Living.
Wat vervelend dat het laatste nummer niet geleverd is. Gelukkig is het in dit geval mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan via de klachten afdeling. Het emailadres hiervoor is abo.living@vipmedia.nl. Na het indienen van je klacht krijg je binnen 10 werkdagen het magazine gratis geleverd.
Jazeker, jouw magazine moet gewoon in goede staat geleverd worden. Indien dit niet gebeurd is kun je kosteloos een nieuwe ontvangen. Stuur hiervoor even een mail naar abo.living@vipmedia.nl.
Magazine-abonnement.nl