Search

PuzzelBrein magazine aanbiedingen met kortingen tot 24%

Ben jij gek van puzzelen? Dan is het PuzzelBrein magazine echt iets voor jou. Dit puzzelboek staat namelijk bomvol met de leukste puzzels. Iedere maand is er een nieuwe editie met daarin 36 verschillende puzzels. Zo kun jij iedere keer weer heerlijk ontspannen met de leukste puzzels. Een goede reden dus om nu een PuzzelBrein magazine abonnement af te sluiten. Nog leuker is dat dit kan met korting. Er zijn namelijk verschillende aanbiedingen verkrijgbaar die zeer interessant zijn. Bekijk nu snel de beste PuzzelBrein aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen tot wel 24%.
Neem nu een Puzzelbrein

Helaas zijn er op dit moment geen Puzzelbrein aanbiedingen

PuzzelBrein abonnement voordelig online afsluiten

Wanneer je gek bent van puzzelen is het slim om een PuzzelBrein abonnement af te sluiten. Dit kun je gemakkelijk en voordelig online doen. Het voordeel hier van is dat je een stuk goedkoper uit bent dan dat je iedere keer een losse editie koopt in de winkel. Het is dan ook niet zomaar dat alle Puzzelliefhebbers een abonnement hebben voor het PuzzelBrein magazine. Wanneer jij deze nog niet hebt wordt het hoogste tijd om er één af te sluiten.

Een prijzenpot t.w.v. 20.000 euro bij Puzzelbrein

Neem jij een abonnement op PuzzelBrein, dan heb je niet alleen een leuk moment van ontspanning. Nee sommige puzzels kun je ook inzenden. Je maakt dan kans op één van de prijzen. De prijzenpot van PuzzelBrein heeft een waarde van maar liefst 20.000 euro. Alleen daarom al is het slim om nu een abonnement af te sluiten met korting. Hierdoor wordt puzzelen namelijk nog leuker. Wel moet jij je puzzels hiervoor inzenden, maar dat is een kleine moeite toch?
Bij PuzzelBrein kijken ze naar alle ingezonden oplossingen. Iedereen die hem goed heeft maakt kans op fantastische prijzen, geweldig natuurlijk en een goede reden om vandaag te gaan voor een PuzzelBrein abonnement. Doordat het 36 puzzels zijn heb jij meerdere malen per maand een moment van ontspanning, beter kan het niet toch?

PuzzelBrein het puzzelboek voor jong en oud

Wat erg leuk is aan PuzzelBrein is dat niet iedere puzzel het zelfde moelijkheidsniveau heeft. De een is makkelijk en de ander is lastig. Hierdoor is het een geweldig puzzelboek voor het complete gezin. Want jong en oud kan dan heerlijk gaan puzzelen. Een goede reden dus om snel de PuzzelBrein aanbiedingen te bekijken. Uiteraard zijn er ook proefabonnementen voor dit puzzelboek, je kunt dan voordelig kennis maken met PuzzelBrein.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het PuzzelBrein abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een PuzzelBrein magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een PuzzelBrein Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het magazine PuzzelBrein wordt jaarlijks 12x uitgebracht. De verwerkingstijd van een abonnement is ongeveer 2 tot 3 weken.
Helaas is het niet mogelijk om een PuzzelBrein abonnement cadeau te geven. Wanneer dit wel kan zullen wij hem tonen op deze pagina. Dit zodat je ook voor een cadeau kunt profiteren van korting.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@puzzelbrein.nl of door te bellen naar 040-7440503.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 4,-. Door een abonnement te nemen van 3 nummers bespaar je al 24%.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van PuzzelBrein. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@puzzelbrein.nl of door te bellen naar 040-7440503.
Magazine-abonnement.nl