Zoek

Panna! Magazine voor de voetbalgekke jongens en meisjes

Voetbal wereldwijd is het de grootste sport die er is. Bijna iedereen heeft wel eens gevoetbald of doet dit regelmatig. Het magazine Panna! staat helemaal in het teken van voetbal. Dit magazine richt zich helemaal op de voetbalgekke jongens en meisjes tussen de 7 en 14 jaar. Ken jij dus iemand in die leeftijd die gek is van voetbal? Dan is dit het perfecte cadeau voor hem of haar. Doordat voetbal zo’n grote sport is kun je wel zeggen dat Panna! een zeer bekend magazine is. Als jouw zoon of dochter een voetballiefhebber is, neem dan zeker een abonnement op dit magazine. Daarnaast kun je profiteren van hoge kortingen oplopend tot wel 28%, dit maakt het Panna! Magazine helemaal interessant.
Panna! Magazine abonnement afsluiten

Sluit voordelig een Panna! Magazine abonnement online af

Weet jij het zeker en wil je gaan voor een Panna! Magazine abonnement? Dan hebben wij goed nieuws voor je, er zijn namelijk verschillende abonnementen verkrijgbaar. Het mooiste is nog dat je altijd kun gaan voor een mooie Panna! Magazine aanbieding. Door te gaan voor een aanbieding profiteer je van kortingen die kunnen oplopen tot wel 28%. Dit is dus een hele mooie besparing die zeker interessant is. Door te gaan voor zo’n aanbieding kun jij voor een zeer laag bedrag genieten van het Top Magazine Panna!. Het kan niet anders dan dat jouw kinderen blij gaan worden van dit magazine.

Geef een Panna! Magazine abonnement cadeau

Ben je zoekende naar een leuk cadeau voor iemand tussen de 7 & 14 jaar die ook nog eens gek is van voetbal? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk ook een abonnement cadeau geven. Je gebruikt dan gewoon jouw factuur gegevens terwijl je het bezorgadres van de ontvanger invoert. Zo kun jij misschien wel het leukste voetbalmagazine voor kinderen cadeau doen. Het leukste is nog dat dit cadeau zeer zeker goed in de smaak gaat vallen. Bekijk daarom nu snel de verschillende abonnement aanbiedingen en sluit een abonnement af voor Panna! Magazine.

Panna! Magazine is ook verkrijgbaar in België

Alle Panna! Magazine aanbiedingen op deze pagina zijn er voor de Nederlandse editie, maar er is ook een Belgische Panna!. Ben jij dus woonachtig in België? Ook dan kun je een abonnement nemen op dit te gekke magazine. Super leuk natuurlijk, want zo kun ook jij genieten van alles over voetbal. Zowel de Nederlandse als de Belgische variant is het dikste, leukste, coolste, grappigste en mooiste voetbaltijdschrift voor kinderen! Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen en kies voor een van de Panna! Magazine aanbiedingen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Panna! Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Panna! Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Panna! Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Panna! Magazine verschijnt 52x per jaar. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Panna! Magazine.
Jazeker zijn er op dit moment cadeau abonnementen. Je kunt ze gemakkelijk op deze pagina ontdekken. Bekijk ze nu allemaal en geef een Panna! abonnement cadeau.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar abo@panna-magazine.nl of door te bellen naar 0900-1211111.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 5,99. Door een abonnement te nemen van op Panna! kun je tot wel 25% besparen.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Panna!. Dit kan door te mailen naar abo@panna-magazine.nl of door te bellen naar 0900-1211111.
Magazine-abonnement.nl