Search

National Geographic Junior Magazine abonnement nu afsluiten

Iedereen is wel bekend met National Geographic, je weet dan ook dat zij geweldige content maken. Nu is het alleen zo dat de meeste mensen denk dat zij er alleen zijn voor de volwassenen, maar dat is onjuist. Sterker nog, ze hebben ook een magazine speciaal voor kinderen namelijk National Geographic Junior. Dit magazine is er speciaal voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud. Zowel de meisjes als de jongens kunnen heerlijk genieten van dit tijdschrift. Omdat het iedere maand verschijnt kunnen ze het hele jaar door genieten van alles wat te maken heeft met de natuur.
Neem nu een abonnement op National Geographic Junior

Het National Geographic Junior Magazine is niet alleen leuk maar ook leerzaam

Kinderen gaan pas een magazine lezen als het leuk is. De verhalen moeten ze boeien en er moeten natuurlijk puzzels en andere spelletjes gespeeld kunnen worden, National Geographic snap dit maar al te goed en daarom hebben ze dit ook verwerkt in het junior magazine. De verhalen zijn zowel boeiend als leerzaam en met de spelletjes leren ze spelenderwijs nieuwe dingen. Dit maakt het magazine perfect voor ieder kind. Je kunt dus wel stellen dat dit een goede reden is om vandaag nog een abonnement af te sluiten. Zeker aangezien er altijd mooie aanbiedingen met hoge kortingen zijn. Door te gaan voor een abonnement met korting kun jij een hoop geld besparen.

Verschillende National Geographic Junior cadeau abonnementen

Wanneer jij iemand kent die een abonnement zoekt voor National Geographic Junior hebben wij goed nieuws voor je. Er zijn namelijk verschillende cadeau abonnementen met allemaal een andere duur. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel nummers iemand van jou krijgt. Het voordeel van zo’n cadeau abonnement is dat zowel jij als de ontvanger nergens aan vast zit. Het abonnement stop namelijk vanzelf. Geef jij een cadeau abonnement aan iemand, dan geef je hem/haar niet alleen iets leuks, maar ook iets leerzaams. Alleen daarom al is het slim om zo’n abonnement als cadeau te overwegen. Goed om te weten is dat een National Geographic Junior magazine altijd bomvol staat met informatieve artikelen, foto’s, illustraties, de leukste feiten en fabels, kaarten, puzzels, quizzen, kleurrijke afbeeldingen en de leukste experimenten. Reden genoeg toch om een abonnement weg te geven?

Veelgestelde vragen (FAQ) over het National Geographic Junior abonnement

Zodra je besloten hebt om te gaan voor een National Geographic Junior magazine abonnement, kan het natuurlijk zo zijn dat je nog een vraag hierover hebt. Om jouw hierbij te helpen hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je geselecteerd. De kans is groot dat jij de vraag die je hebt hieronder kunt vinden. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je ook via het contact formulier met ons contact opnemen. Wij zullen ons uiterste best doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.
National Geographic Junior Magazine is een educatief en informatief tijdschrift speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. Het bevat boeiende artikelen, foto’s en illustraties over wetenschap, natuur, geschiedenis, avontuur en cultuur. Het magazine is bedoeld om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en hen bewust te maken van de wereld om hen heen.
In National Geographic Junior Magazine zullen kinderen boeiende artikelen vinden over wilde dieren, ecosystemen, ontdekkingsreizen, historische gebeurtenissen en culturen over de hele wereld. Het tijdschrift bevat ook puzzels, spelletjes en activiteiten die de leergierigheid van kinderen stimuleren. Bovendien staan er prachtige foto’s en illustraties in die de verbeelding van jonge lezers prikkelen.
National Geographic Junior Magazine wordt maandelijks gepubliceerd. Dit betekent dat abonnees elke maand een nieuw exemplaar van het tijdschrift ontvangen, zodat kinderen continu toegang hebben tot frisse, boeiende inhoud.
Ja, naast het gedrukte tijdschrift hebben abonnees toegang tot exclusieve online inhoud via de National Geographic Junior-website. Deze online bronnen omvatten extra artikelen, video’s en interactieve activiteiten die de onderwerpen in het tijdschrift verder verkennen en aanvullen.
Magazine-abonnement.nl