Search

Max Magazine abonnement aanbieding afsluiten met korting

Ben jij al bekend met het Max Magazine? Zo niet, dan wordt het hoogste tijd om kennis te maken met deze TV-Gids. Je ontdekt in dit magazine namelijk het beste van Televisie en Radio. Daarnaast staat er ook heel veel interessante en vooral boeiende artikelen in. Want zeg nu zelf je moet al het plezier uit het leven halen, bij Max Magazine weten ze dit maar al te goed. Het is dan ook niet zomaar dat steeds meer mensen een abonnement nemen op dit magazine. Goed om te weten is dat het hier gaat om een weekblad dat bestaat sinds 2013. Vandaag de dag is het nog altijd super populair, bekijk daarom snel de aanbiedingen en sluit een abonnement af met hoge kortingen.
Neem nu een abonnement voor Max Magazine

De beste Max Magazine aanbiedingen op een rij

Altijd geweldige win-acties bij Max Magazine

Het leuke van Max Magazine is dat er het hele jaar door geweldige winacties zijn. Niet voor alle acties hoef je abonnee te zijn, maar voor sommige wel. Door simpelweg wat gegevens achter te laten kun jij al mee doen met de winacties van Max Magazine. De prijzen zijn heel verschillende, zo kunnen het kaartjes zijn voor een musical, een goed boek of nieuwe schoenen. Net als de acties, wisselen de prijzen ook constant. Er zijn vrijwel altijd meerdere win acties te gelijk acties. Doe mee en win dus fantastische prijzen met Max Magazine.

Max Magazine is bekend van Omroep max

De kans dat jij al bekend bent met Max Magazine is zeer groot. Je kunt dit magazine namelijk kennen van Omroep Max. Deze bekende omroep is in 2002 opgericht door Jan Slagter. Sinds 2005 zijn de te horen op de radio en te zien op televisie. Vandaag de dag kijken er nog altijd heel veel mensen naar. Vind jij Omroep Max leuk, dan is het magazine een echte aanrader voor jou. Zo geniet je nog meer van Omroep Max.

Altijd verschillende abonnementen voor Max Magazine

Bij Max Magazine zijn ze heel duidelijk, het moet betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom hebben ze iedere keer weer nieuwe abonnementen. Deze zijn altijd superscherp geprijsd waardoor ze betaalbaar zijn voor iedereen. Wil jij dus ook een betaalbaar abonnement? Kies dan voor een abonnement van Max Magazine. Je weet dan zeker dat je optimaal gaat genieten voor weinig. Bij ons ontdek je de beste abonnement aanbiedingen van dit moment. Door te gaan voor een Max Magazine aanbieding profiteer jij van hoge kortingen.

Geniet ook van de Max Magazine puzzels

Wanneer jij gek bent van Puzzelen hebben wij goed nieuws voor je. Op de website van max Magazine ontdek je namelijk iedere dag weer nieuwe puzzels. Daarnaast vind je ook puzzels in het magazine. Met de puzzels in het magazine maak je ook nog eens kans op geweldige prijzen. Nog een reden dus om te gaan voor een abonnement op Max Magazine. Bekijk dus snel de magazine aanbiedingen en profiteer vandaag nog.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Max Magazine abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Max Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Max Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Max Magazine wordt jaarlijks 52x uitgebracht. De verwerkingstijd van een abonnement is ongeveer 2 tot 3 weken.
Helaas zijn er op dit moment geen cadeau abonnementen voor het Max Magazine. Wanneer deze er wel zijn kun je ze bij ons vinden.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@maxmagazine.nl.nl of door te bellen naar 035-2019505.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 1,-. Door een abonnement te nemen bespaar je dus een mooi bedrag per nummer. Je kunt met een abonnement tot wel 60% besparen.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Max Magazine. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@maxmagazine.nl.nl of door te bellen naar 035-2019505.
Magazine-abonnement.nl