Search

Landidee Magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Het Landidee Magazine is het tijdschrift dat volledig in het teken staan van het binnen- en buitenleven. Hierdoor is het een perfect magazine voor iedereen die houd van het binnen en buitenleven. Zo ontdek je bijvoorbeeld welke decoratie helemaal in is of hoe je een perfecte picknick organiseert. Het Landidee Magazine houdt rekening met alle seizoenen. Hierdoor heb je altijd actuele artikelen die je op dat moment ook direct kunt toepassen. Fantastisch natuurlijk, want dat is precies wat jij wilt. Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan is het hoogste tijd om een Landidee Magazine abonnement af te sluiten. Er zijn altijd verschillende mooie aanbiedingen te vinden voor een Landidee abonnement. Bekijk daarom nu snel de actuele aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen. Zo bespaar jij super veel geld op je abonnement.
Packshot van alle items van Land Idee

Optimaal genieten met het Landidee Magazine

Ben jij in het dagelijks leven erg druk en vind je het fijn om even te kunnen ontspannen? Dan is een Landidee Magazine abonnement echt iets voor jou. Iedere editie kun jij namelijk echt even genieten van al het leuks dat dit magazine te bieden heeft. Met andere worden echt even ontspannen gewoon omdat het kan. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen je al voor zijn gegaan en al een abonnement hebben afgesloten. Ben jij de volgende?

Neem een abonnement met een cadeau naar keuze

Regelmatig hebben ze bij Landidee Magazine een aanbieding waarbij jij een cadeau krijgt. Het leuke hiervan is dat jij zelf kunt kiezen welk cadeau het beste bij jou past. De cadeau abonnementen van Landidee magazine zijn dan ook altijd super populair. Hierdoor is het wel belangrijk om er snel bij te zijn. Want hoe jammer is het als het cadeau niet meer verkrijgbaar is. Hou deze pagina dus goed in de gaten om de Landidee abonnementen met cadeau te ontdekken.

Bomvol inspiratie voor binnen- en buitenleven

Het binnen- en buitenleven is natuurlijk fantastisch, zeker als je het maximale eruit kunt halen. Met een Landidee magazine abonnement ontdek je alles wat je moet weten. Dit magazine staat namelijk bomvol inspiratie voor binnen- en buitenleven. Wil jij hier dus het maximale uithalen? Ontdek dan nu de verschillende abonnementen en sluit er direct één online af. Zo kun jij super snel genieten van dit geweldige magazine.

Kies zelf de duur van je Landidee Magazine abonnement

Wanneer jij hebt besloten om een Landidee Magazine abonnement af te sluiten, dan heb je keuze uit verschillende abonnementen. Hierdoor kun je zelf bepalen wat de duur is van jouw abonnement. Hierdoor kun je er altijd het abonnement vinden dat het beste bij jou past. Wel zo fijn toch? Ontdek daarom nu snel de verschillende abonnementen die er zijn en sluit er direct één online af. Met een abonnement voor Landidee Magazine wordt het namelijk optimaal genieten.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Landidee Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Landidee Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Landidee Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Kies jij voor een kortingsaanbieding, dan is het zeker mogelijk Ga jij echter voor een Landidee Magazine abonnement + Welkomstgeschenk, dan is het niet mogelijk. Deze cadeaus worden namelijk niet geleverd op een postbus- of napo adres.
Jouw abonnementsnummer kun je terugvinden op je acceptgiro of het adresetiket van jouw magazine.
Wanneer het eerste nummer bij je geleverd wordt ontvang je de acceptgiro. Deze wordt samen geleverd!
Ga je verhuizen? Super leuk, maar jij wilt natuurlijk wel gewoon jouw abonnement thuis blijven ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 3 weken van tevoren de wijziging doorgeeft. Dit kan per post aan de klantenservice of per mail. Je kunt de mail sturen naar abo.landidee@vipmedia.nl
Nee, een abonnement stop pas na opzegging. Tot die tijd wordt je abonnement voor onbepaalde tijd automatisch verlengd. Behalve als er duidelijk bij vermeld wordt dat het abonnement automatisch stopt.
Jazeker, een cadeau abonnement stopt vanzelf. Deze hoeft niet te worden opgezegd, zowel niet door de gever als de ontvanger. Optimaal genieten dus van dit te gekke abonnement. Jij hoeft je hier namelijk geen zorgen om te maken.
Wat jammer dat jij het abonnement voor Landidee Magazine wilt opzeggen. Wij hopen natuurlijk dat je wel altijd genoten hebt van dit magazine. Wil je het abonnement opzeggen, dan kan dit schriftelijk, telefonisch of per maar aan de klantenservice van Landidee magazine.
Wat vervelend dat het laatste nummer niet geleverd is. Gelukkig is het in dit geval mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan via de klachten afdeling. Het emailadres hiervoor is abo.landidee@vipmedia.nl. Na het indienen van je klacht krijg je binnen 10 werkdagen het magazine gratis geleverd.
Jazeker, jouw magazine moet gewoon in goede staat geleverd worden. Indien dit niet gebeurd is kun je kosteloos een nieuwe ontvangen. Stuur hiervoor even een mail naar abo.landidee@vipmedia.nl.
Magazine-abonnement.nl