Zoek

KIJK het magazine over wetenschap en technologie

Ben jij gek van wetenschap en technologie? Dan is het magazine KIJK een echte aanrader voor jou. Dit magazine staat namelijk vol met alles op gebied van wetenschap en technologie. Mede daardoor is dit magazine super populair. Ondanks dat KIJK een magazine is dat vooral door mannen wordt gelezen is het zeker ook een interessant magazine voor kinderen. Wel is het hierbij van belang dat je kinderen de Nederlandse taal al goed onder de knie hebben. Wanneer hij/zij dit niet heeft dan wordt het lastig om het KIJK magazine te lezen. Beschikken ze wel goed over de taal, dan is dit echt een fantastisch magazine voor hen.
Packshot van alle items van Kijk

Al ruim 50 jaar is KIJK het magazine op gebied van technologie en wetenschap

Twijfel je of ze bij KIJK een goede kijk hebben op technologie en wetenschap? Dan is het goed om te weten dat zij al ruim 50 jaar ervaring hebben. Ja het is echt zo, dit magazine bestaat al heel wat jaren. Vandaag de dag behoren ze nog steeds tot één van de grotere magazines van Nederland. Een goede reden dus om nu een abonnement af te sluiten voor dit fantastische magazine. Je hebt voor dit abonnement keuze uit verschillende mooie aanbiedingen. Hierdoor profiteer jij altijd van een mooie korting. Bekijk daarom nu snel de verschillende deals.

Een KIJK abonnement is zeker de moeite waard

Wanneer je gaat voor een abonnement op KIJK, dan geniet je iedere editie weer van geweldige dingen. Zo ben jij als abonnee verzekerd van het volgende:

  • Het laatste nieuws uit de wereld van wetenschap en technologie
  • De allermooiste foto’s
  • De achtergronden bij het nieuws, je weet niet alleen dat iets zo is, maar ook waarom het zo is
  • Parate kennis en veel info over verschillende onderwerpen

Met andere woorden een zeer compleet abonnement en direct een goede reden om je abonnement vandaag nog af te sluiten met korting. Want er is altijd voor iedereen wel een mooie aanbieding verkrijgbaar.

Geef eens een KIJK magazine abonnement cadeau

Ken jij iemand die gek is op wetenschap en technologie? Dan kun je het KIJK magazine ook cadeau geven. Je geeft dan een abonnement met het door jou gekozen aantal nummers. Zo kan de ontvanger genieten van dit geweldige magazine. Een beter cadeau kun je dan dus eigenlijk niet geven. Wil jij dus echt iemand laten genieten? Ga dan snel naar de website van KIJK magazine en kies het abonnement dat jij cadeau gaat geven. Uiteraard kun je in dit geval ook gewoon profiteren van een mooie korting. Beter kan het dus eigenlijk niet worden. Wacht dus niet langer en bekijk vandaag nog hierboven de verschillende KIJK aanbiedingen.

Profiteer van hoge kortingen op een KIJK magazine abonnement

Heb jij besloten en wil je een abonnement gaan afsluiten voor het magazine Kijk? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er zijn namelijk altijd verschillende aanbiedingen online te vinden. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Eerlijk is eerlijk dat wil iedereen. Op deze pagina kun je de beste KIJK Magazine aanbiedingen van dit moment vinden. Zie jij een mooie aanbieding op dit moment? Dan doe je er goed aan om er snel van te profiteren. Voor je het weet is de aanbieding namelijk verlopen en kun je er geen gebruik meer van maken. Dit zou natuurlijk zonde zijn, want het is niet voor niks een mooie aanbieding.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het KIJK Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een KIJK Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een KIJK Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het KIJK Magazine verschijnt iedere 4 weken. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van KIJK Magazine.
Jazeker is dat mogelijk, er zijn verschillende cadeau abonnementen verkrijgbaar voor KIJK. Dit is perfect voor wanneer je een abonnement cadeau wilt geven.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar klantenservice@newskoolmedia.nl of door te bellen naar 020-8945661.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 6,-. Door een abonnement te nemen van 26 nummers bespaar je al 37%. Een KIJK abonnement is dus in verhouding een stuk voordeliger.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van KIJK. Dit kan door te mailen naar klantenservice@newskoolmedia.nl of door te bellen naar 020-8945661.
Magazine-abonnement.nl