Search

Kidsweek aanbiedingen de weekkrant voor kinderen

Ken jij het magazine Kidsweek al? Dit is de weekkrant die speciaal bedoeld is voor kinderen. Ze kunnen dan op een leuke manier het nieuws uit binnen- en buitenland. Het is allemaal zo geschreven dat het voor kinderen goed leesbaar is. Ook wanneer jouw kinderen moeite hebben met lezen is dit een geweldige kinderkrant. Wil jij een abonnement op Kidsweek? Dan is het goed om te weten dat zij heel veel mooie aanbiedingen hebben. Door te gaan voor een aanbieding kun jij heel veel geld besparen. Zo kun je profiteren van kortingen die oplopen tot wel 35%. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een goede reden om alle Kidsweek aanbiedingen te bekijken.
Neem nu een Kidsweek magazine abonnement

Kidsweek magazine abonnement cadeau geven? Ontdek de opties!

Elke donderdag geniet jij weer van Kidsweek

Neem jij een abonnement op Kidsweek? Dan kun jij iedere week genieten van dit kindermagazine. Elke donderdag ontvang jij hem namelijk op je deurmat. Goed om te weten is dat hij bomvol staat met sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. Zo is het niet alleen maar een krant, nee het is gewoon een te gek magazine. Alles om het zo leuk mogelijk te maken voor kinderen. Want ook op jonge leeftijd is het belangrijk dat ze weten wat er op de wereld gebeurt. Wees gerust, het nieuws in Kidskrant is lang niet zo heftig als in een normale krant. Het is niet zomaar een kinderkrant voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Zijn er verschillende Kidsweek abonnementen?

Jazeker zijn er verschillende abonnementen waar jij uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld een abonnement voor 13 weken, 26 weken of voor 1 jaar. Welk abonnement je ook kiest, één ding is zeker iedere week ontvang jij Kidsweek. Wanneer je gaat voor één van de abonnementen weten wij zeker dat jouw kinderen ernaar uit gaan kijken. Want Kidsweek is zo leuk dat je gewoon niet kan wachten tot de volgende editie weer op je deurmat ligt. Twijfel daarom ook niet langer, kies nu het abonnement dat het beste past bij jou en ga voor een mooie aanbieding.

Kidsweek voor de beste en leukste moppen

Ben jij gek van moppen? Dan is Kidsweek echt iets voor jou. Zij hebben namelijk de allerbeste moppen waar je gewoon blij van wordt. De moppen van Kidsweek zijn echt heel divers, de ene vind je leuk en de ander misschien niet. Wel is het zo dat je dagelijks de beste en leukste moppen bij hen kunt vinden. Ze hebben zelfs een speciale Kidsweek Moppenapp. Dit zegt natuurlijk wel wat over de moppen van Kidsweek. Ook wij hebben enkele moppen gelezen en vonden deze het leukste:
“Er waren eens vier kabouters in het bos. Eén kabouter verdrinkt in het water en de anderen lopen verder. De tweede kabouter wordt ontvoerd. De derde kabouter wordt opgegeten. Hoeveel kabouters zijn er dan nog? Antwoord: Geen, want kabouters bestaan niet!”
Zeg nu zelf, dat is toch een mop waar je gewoon vrolijk van wordt? Met een Kidsweek magazine abonnement ga jij nog meer van dit soort moppen ontdekken. Een goede reden dus om er nu voor te gaan.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Kidsweek Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Kidsweek Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Kidsweek Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Kidsweek Magazine verschijnt 52x per jaar. Bij het afsluiten van een abonnement moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Kidsweek Magazine.
Helaas, op dit moment zijn er geen cadeau abonnementen van Kidsweek verkrijgbaar. Wanneer deze er wel zijn zullen wij de promoten op deze pagina.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door te mailen naar info@yandc.nl of door te bellen naar 020-6304707.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 2,-. Door een abonnement te nemen van op Kidsweek kun je tot wel 12% besparen.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Kidsweek. Dit kan door te mailen naar info@yandc.nl of door te bellen naar 020-6304707.
Magazine-abonnement.nl