Zoek

Historia Magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Geschiedenis, eerlijk is eerlijk het is niet alleen belangrijk om te weten maar ook zeer interessant. Dat weten ze bij het Historia Magazine maar al te goed en daarom geven zij vol enthousiasme iedere keer weer een nieuw nummer uit. Het Historia Magazine is dan ook super gewild bij jong en oud. Dit magazine is gewoon weg super boeiend en daarom ook echt aan te raden. Met dit abonnement beleef je de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet je van spannende en boeiende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Met andere woorden een zeer compleet geschiedenis magazine.
Packshot van alle items van Historia

Optimaal genieten met het Historia Magazine

Voor liefhebbers van geschiedenis hebben wij goed nieuws. Met een Historia Magazine abonnement ga jij optimaal genieten. Dit magazine zorgt namelijk iedere keer weer voor een moment van ontspanning. Dit wil natuurlijk iedereen en daarom is het ook echt aan te raden om nu een abonnement af te sluiten. Zo kun jij iedere editie weer genieten van de mooiste verhalen uit de geschiedenis. Dat wil toch iedereen?

Neem een abonnement met een cadeau naar keuze

Wil jij liever geen korting op je abonnement? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Regelmatig zijn er namelijk Historia Magazine abonnementen waar je een cadeau bij ontvangt. De cadeaus wisselen steeds, daarom is het altijd goed om er snel bij te zijn als er een mooi cadeau beschikbaar is. Ga jij voor een Historia Magazine abonnement met cadeau, dan geniet je pas echt optimaal. Ontdek nu dus snel de cadeau abonnementen en profiteer van de actie.

De spannendste geschiedenis verhalen in één magazine

Vrijwel iedereen heeft op school het vak geschiedenis gehad. De meeste mensen vinden dit super interessant. Maar het heeft vooral te maken met hoe het verteld wordt. Bij het Historia Magazine weten ze dit maar al te goed en daarom ontdek je er de spannendste geschiedenis verhalen. Al deze verhalen zijn super boeiend, dit komt door de perfecte schrijfstijl. Hou jij er dus van om de geschiedenis tot leven te zien komen? Dan is een Historia Magazine abonnement echt iets voor jou.

Kies zelf de duur van je Historia Magazine abonnement

Ga jij voor een Historia magazine abonnement? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er zijn namelijk meerdere abonnementen te verkrijgen met allemaal een andere duur. Hierdoor kun jij het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Dit is iets wat iedereen wilt en dat snappen ze bij Historia magazine maar al te goed. Ontdek daarom nu de Historia abonnementen en sluit er één online af met korting.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Historia Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Historia Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Historia Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Kies jij voor een kortingsaanbieding, dan is het zeker mogelijk Ga jij echter voor een Historia Magazine abonnement + Welkomstgeschenk, dan is het niet mogelijk. Deze cadeaus worden namelijk niet geleverd op een postbus- of napo adres.
Jouw abonnementsnummer kun je terugvinden op je acceptgiro of het adresetiket van jouw magazine.
Wanneer het eerste nummer bij je geleverd wordt ontvang je de acceptgiro. Deze wordt samen geleverd!
Ga je verhuizen? Super leuk, maar jij wilt natuurlijk wel gewoon jouw abonnement thuis blijven ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 3 weken van tevoren de wijziging doorgeeft. Dit kan per post aan de klantenservice of per mail. Je kunt de mail sturen naar abo.historia@vipmedia.nl
Nee, een abonnement stop pas na opzegging. Tot die tijd wordt je abonnement voor onbepaalde tijd automatisch verlengd. Behalve als er duidelijk bij vermeld wordt dat het abonnement automatisch stopt.
Jazeker, een cadeau abonnement stopt vanzelf. Deze hoeft niet te worden opgezegd, zowel niet door de gever als de ontvanger. Optimaal genieten dus van dit te gekke abonnement. Jij hoeft je hier namelijk geen zorgen om te maken.
Wat jammer dat jij het abonnement voor Historia Magazine wilt opzeggen. Wij hopen natuurlijk dat je wel altijd genoten hebt van dit magazine. Wil je het abonnement opzeggen, dan kan dit schriftelijk, telefonisch of per maar aan de klantenservice van Historia magazine.
Wat vervelend dat het laatste nummer niet geleverd is. Gelukkig is het in dit geval mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan via de klachten afdeling. Het emailadres hiervoor is abo.historia@vipmedia.nl. Na het indienen van je klacht krijg je binnen 10 werkdagen het magazine gratis geleverd.
Jazeker, jouw magazine moet gewoon in goede staat geleverd worden. Indien dit niet gebeurd is kun je kosteloos een nieuwe ontvangen. Stuur hiervoor even een mail naar abo.historia@vipmedia.nl.
Magazine-abonnement.nl