Search

Formule 1 magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Wanneer jij helemaal gek bent van de Formule 1 is dit magazine echt iets voor jou. Het Formule 1 magazine staat namelijk bomvol met het laatste nieuws omtrent de Formule 1. Het magazine staat vol met columns, interviews en heel veel ander boeiend nieuws. De echte liefhebber heeft dan ook zeker al een abonnement op dit magazine. Mocht je het nog niet hebben, dan wordt het de hoogste tijd om een abonnement af te sluiten. Want als liefhebber wil je gewoon weg nooit iets missen. Bekijk daarom snel hieronder de verschillende aanbiedingen en profiteer van de hoge kortingen die je krijgt bij het afsluiten van een abonnement. Hier laten we dan ook zien dat een abonnement echt niet duur hoeft te zijn.
Neem nu een Formule 1 magazine abonnement

Natuurlijk heel veel Max Verstappen nieuws in de Formule 1

Je hoeft niet eens fan te zijn van de Formule 1 om te weten wie Max Verstappen is. Deze Legend is namelijk het Nederlandse trots. Winst naar winst weet hij te behalen en dus is het logisch dat er heel veel Max Verstappen nieuws te vinden is in het Formule 1 magazine. Max Verstappen is de zoon van Jos verstappen en heeft inmiddels al veel meer gepresteerd. Sterker nog, Max Verstappen is veruit de meest succesvolle Nederlander in de Formule 1. Alleen daarom al is het leuk om het Formule 1 Magazine te ontvangen. Want jij wilt toch ook alles van hem weten?

Digitaal alle artikel lezen op de website van Formule 1 magazine

Heb jij besloten om een magazine abonnement af te sluiten voor het Formule 1 tijdschrift? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je ontvangt namelijk niet alleen het magazine in huis, je kunt ook digitaal alle Formule 1 artikelen lezen. Dit kan op de website van het Formule 1 magazine. Dagelijks wordt er nieuwe interessante artikelen geplaatst. Hierdoor hoef je echt nooit meer het beste en laatste nieuws te missen.

Allemaal Formule 1 proefabonnementen tegen lage prijzen

Het leuke van de abonnementen die je kunt afsluiten voor het Formule 1 magazine is dat het gezien wordt als een proefabonnement. Dit betekent dat het abonnement vanzelf stopt. Neem jij dus een abonnement van 1 jaar en vergeet je op te zeggen? Dan zit je nergens aan vast, na dat jaar ontvang je gewoon weg het abonnement niet meer. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om het abonnement te verlengen. Wij zouden dit persoonlijk wel doen, maar die keuze is natuurlijk aan jou.

Formule 1 los kopen is mogelijk maar wel een stuk duurder

Zit jij helemaal niet te wachten op een abonnement voor Formule 1 magazine? Dan kun je ervoor kiezen om een los nummer te kopen. Ondanks dat je dan nergens aan vast zit raden wij je aan dit niet te doen. In verhouding is een los nummer namelijk een stuk duurder. Aangezien iedere editie weer zeer interessant is heb je dus veel meer aan een abonnement. Wil jij toch gaan voor een los nummer? Dan zijn er verschillende verkooppunten waar je hem kunt halen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Formule 1 magazine abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Formule 1 magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Formule 1 magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Formule 1 magazine verschijnt 21x per jaar. Hierdoor moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Formule 1 magazine.
Jazeker, er zijn speciale cadeau abonnementen beschikbaar voor het Formule 1 magazine. Het voordeel hiervan is dat jij nergens aan vast zit. Je bepaald van tevoren wat voor abonnement je cadeau geeft. Na dat aantal nummers stopt het abonnement vanzelf.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@roularta.nl.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 5,50. Door een abonnement te nemen van 42 nummers bespaar je al 40%. Hierdoor zijn 42 nummers in verhouding goedkoper dan één los nummer.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Formule 1. Dit kan via klantenservice@roularta.nl.
Magazine-abonnement.nl