Zoek

Voorlezen van de leukste verhalen begint bij Erwaseens

Je kent het vast en zeker wel, je begint een verhaaltje te vertellen aan je kinderen. De meeste mensen beginnen dat met “er was eens”. Om die gedachten is het magazine Erwaseens ontstaan. Dit voorlees magazine is een echte aanrader om een abonnement op te nemen. Dit maakt het voorlezen voor jou namelijk een stuk gemakkelijker. Ieder jaar komt Erwaseens 4x uit, het is dus geen magazine dat iedere week weer op je deurmat ligt. Wel staat het magazine bomvol met de leukste sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Het gaat altijd om korte verhaaltjes waardoor ze perfect zijn voor het voorlezen. Zo hoef je nooit meer iets te verzinnen en heb je toch de leukste verhaaltjes bij de hand.
Neem nu een abonnement op Erwaseens

Helaas zijn er op dit moment geen Erwaseens aanbiedingen

Sluit een abonnement online af met een mooie korting

Wanneer je een abonnement afsluit heeft dat meerdere voordelen. Om te beginnen ontvang jij altijd als eerste het magazine in huis. Maar dat is niet alles, jij ontvangt namelijk ook een mooie korting op Erwaseens wanneer je een abonnement hebt. Dit zijn twee redenen om vandaag nog een abonnement af te sluiten. Maar natuurlijk is er meer, daarom hier alle voordelen op een rijtje die jij krijgt als abonnee:

  • Een aantrekkelijke korting op de winkelprijs
  • Extraatjes bij de verhalen, zoals werkbladen, kleurplaten en spelletjes om te downloaden
  • Geen plastic verpakking, maar een vrolijke envelop
  • Maandelijkse leestips voor méér leesplezier

De leukste verhaaltjes voor kinderen van 4 t/m 9 jaar

Bij Erwaseens hebben ze de focus op kinderen van 4 t/m 9 jaar. De verhaaltjes zijn dan ook geschreven voor deze leeftijd. Natuurlijk wil dit niet zeggen dan kinderen van andere leeftijden de verhaaltjes niet leuk vinden. Maar wanneer ze te jong zijn zullen ze de verhaaltjes niet begrijpen terwijl de verhaaltje saai worden als ze ouder worden. Hou je dus een beetje aan deze leeftijd als je wilt dat jouw kinderen echt genieten van Erwaseens.
Daarnaast is het goed om te weten dat voorlezen een belangrijke ontwikkeling is voor je kinderen. Wanneer kinderen namelijk veel zijn voorgelezen, lezen ze zelf ook vaak en graag.

Verschillende abonnementen voor Erwaseens verkrijgbaar

Ben jij overtuigd en wil je graag een abonnement op Erwaseens? Dan hebben wij goed nieuws voor je, er zijn namelijk verschillende abonnementen verkrijgbaar. Jij bepaalt helemaal zelf welk abonnement het beste bij jouw past. Vervolgens kun je het abonnement online afsluiten. Goed om te weten is dat hoe langer het abonnement loopt hoe hoger de korting is die je krijgt. Hou jij dus van korting? Ga dan voor een zo lang mogelijke periode en profiteer maximaal.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Erwaseens magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Erwaseens Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Erwaseens Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Erwaseens is een magazine speciaals voor kinderen om hen een voorsprong te geven. Dit kun je doen door vaker voor te lezen. Met een Erwaseens magazine is dit heel gemakkelijk en ook nog eens leuk.
Wanneer je een magazine zoekt dat goed is voor het milieu zit je helemaal goed met Erwaseens. Dit magazine wordt namelijk gedrukt op FSC-papier dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor leven de bomen ook lang en gelukkig, de perfecte keuze dus.
Magazine-abonnement.nl