Search

De Smaak van Italië magazine abonnement met hoge korting

Italië is een land dat bekend staat om zijn heerlijke keuken, prachtige landschap en levendige cultuur. Met het abonnement op het tijdschrift De Smaak van Italië kun je de beste aspecten van dit prachtige land ontdekken. Met dit magazine heb jij dus een reden om op de bank te ploffen en te ontspannen. Dit abonnement biedt lezers inzicht in de culinaire traditie van Italië, evenals tips voor het recreëren van enkele van zijn klassieke gerechten. Bovendien is er nu een hoge korting beschikbaar! Hierdoor kun je super voordelig een magazine abonnement afsluiten voor De Smaak van Italië. Ontdek nu snel de verschillende aanbiedingen en profiteer van de hoge korting.
Neem nu een Italië

6x per jaar genieten van De Smaak van Italië magazine

Genieten van het tijdschrift De Smaak van Italië is alsof je een reis naar Italië maakt zonder je huis te verlaten! Je leest over verschillende Italiaanse gerechten, leert over verschillende Italiaanse culturen en ontdekt het prachtige land aan de hand van de verhalen en foto’s in elk nummer. Iedere 2 maanden komt er een nieuwe editie uit. Wanneer jij een magazine abonnement hebt op De Smaak van Italië ontvang je hem automatisch thuis. Zo heb jij de nieuwste editie als eerste in huis, hoe leuk is dat. Wil jij dus ook iedere 2 maanden een moment van ontspanning voor jezelf? Sluit dan nu een abonnement af en profiteer van een mooie aanbieding.

De Smaak van Italië magazine ook digitaal lezen

Het tijdschrift De Smaak van Italië is ook te lezen op een computer, tablet of telefoon. Net zoals je op deze apparaten films kunt kijken en games kunt spelen, kun je ook een magazine lezen! Het is alsof je een magazine hebt dat je niet in je handen hoeft te houden. Je kunt de pagina’s met slechts één klik omslaan en het is net alsof je een echt magazine leest. Het digitale magazine is hetzelfde als de papieren versie. Het voordeel echter is dat je ook oudere magazines kunt teruglezen. Daarnaast krijg je ook toegang tot andere interessante artikelen op de website van De Smaak van Italië.

Heerlijke recepten en wijnen in het De Smaak van Italië magazine

De Smaak van Italia is een magazine met o.a. onderwerpen als eten en drinken uit Italië. Het heeft veel lekkere recepten voor bijvoorbeeld pasta, pizza en ijs. Het heeft ook een aantal speciale wijnen uit Italië die zeker de moeite waard zijn om te proberen. Zie het als een mini kookboek maar dan in een magazine. Naast heerlijke recepten en wijnen vertelt het magazine je ook alles over de Italiaanse cultuur. Zie het alsof je op een smakelijk avontuur gaat terwijl je gewoon op de bank zit.

De Smaak van Italië het magazine over lifestyle, reizen en gastronomie

De Smaak van Italië is een magazine over al het moois dat er te doen is in Italië. Het is als een reisgids die je vertelt over alle plaatsen die je kunt bezoeken, eten dat je kunt proberen en leuke activiteiten die je kunt doen. Zo kun jij optimaal genieten van jouw vakantie in Italië. Zie het als een bijzonder boek vol verhalen en foto’s van de mooiste delen van Italië. Zo leer je bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse pizza maken of ontdek je hoe het is om met een gondel door Venetië te rijden.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het De Smaak van Italië abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een De Smaak van Italië magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een De Smaak van Italië Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het magazine De Smaak van Italië wordt jaarlijks 6x uitgebracht. De verwerkingstijd van een abonnement is ongeveer 2 tot 3 weken.
Jazeker kun je een De Smaak van Italië abonnement cadeau geven. Het is dan wel van belang dat je gaat voor een cadeau abonnement. Het voordeel hiervan is dat het abonnement automatisch stopt, je zit dus nergens aan vast.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar smaak@spabonneeservice.nl of door te bellen naar 088-1102014.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 7,-. Door een abonnement te nemen van 8 nummers bespaar je al 36%.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van De Smaak van Italië. Dit kan door een mail te sturen naar smaak@spabonneeservice.nl of door te bellen naar 088-1102014.
Magazine-abonnement.nl