Search

Columbus Travel abonnement afsluiten met hoge korting

Ben jij helemaal gek van reizen en kom je het liefst op plekken waar de massatoerisme nog niet te vinden is? Dat is een magazine abonnement op Columbus Travel echt iets voor jou. In dit magazine ontdek je namelijk de mooiste plekjes waar je zeker geweest moet zijn. De plekken zijn zeer uniek en de toeristen weten het nog niet massaal te vinden. Elke editie is voorzien van minimaal 172 pagina’s puur genot. Hierdoor droom je helemaal weg naar de mooiste bestemmingen die er zijn. Wil jij dus precies weten wat de mooiste plekken op aarde zijn om naar toe te reizen? Wacht dan niet langer en profiteer vandaag nog van een Columbus Travel aanbieding.
Neem nu een Columbus Travel abonnement

Ga nu voordelig voor een Columbus Travel abonnement

Zeg nu zelf, reizen daar houdt toch iedereen van? Nu is het natuurlijk niet mogelijk om het hele jaar door te reizen, maar de voorpret is natuurlijk ook al superleuk. Daarom is het zeker aan te raden om een abonnement te nemen op Columbus Travel. Je kunt dan iedere editie weer genieten en nieuwe plekjes ontdekken. Zo kun jij jouw volgende reis alweer gaan plannen en dat is natuurlijk fantastisch.

Laat je wegdromen naar de mooiste plekjes die er zijn

Met een Columbus Travel abonnement droom je helemaal weg naar de mooiste plekjes van de wereld. Het maakt niet uit waar het is in de wereld, deze plekjes zijn gewoon weg uniek en daarom echt aan te raden. Wanneer je Columbus Travel gelezen hebt wil je maar één ding en dat is zo snel mogelijk naar een mooie bestemming reizen.

Columbus Travel komt 9x per jaar met een nieuwe editie

Wil jij een abonnement gaan afsluiten voor Columbus Travel? Dan is het goed om te weten dat er per jaar 9 nummers verschijnen. Iedere keer dat de nieuwste editie op jouw deurmat valt wil je maar één ding. Dat is op de bank ploffen en wegdromen. Doe dit dan ook vooral en geniet van je moment van ontspanning, dit is namelijk erg belangrijk. Zo kun jij straks nog meer genieten van jouw reis.

Ontdek nu de Columbus Travel aanbiedingen en profiteer

Een abonnement voor Columbus Travel is natuurlijk leuk, maar het is nog veel leuker wanneer je kunt profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig zijn er altijd mooie Columbus Travel aanbiedingen. Je betaald dus eigenlijk nooit te veel en hierdoor is een Columbus Travel abonnement super goedkoop. Zeker in vergelijking met een los nummer.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Columbus Travel abonnement

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Columbus Travel magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Columbus Travel Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het magazine Columbus Travel wordt jaarlijks 9x uitgebracht. De verwerkingstijd van een abonnement is ongeveer 2 tot 3 weken.
Jazeker kun je een Columbus Travel abonnement cadeau geven. Het is dan wel van belang dat je gaat voor een cadeau abonnement. Het voordeel hiervan is dat het abonnement automatisch stopt, je zit dus nergens aan vast.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@columbusmagazine.nl of door te bellen naar 020-8945660.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 7,-. Door een abonnement te nemen van 10 nummers bespaar je al 34%.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Columbus Travel. Dit kan door een mail te sturen naar klantenservice@columbusmagazine.nl of door te bellen naar 020-8945660.
Magazine-abonnement.nl