Search

&C Magazine abonnement afsluiten met een hoge korting

De kans dat jij wel eens hebt gehoord van het &C Magazine is zeer groot. Dit is namelijk het lifestyle magazine van Chantal Janzen. Zoals iedereen wel weet is zij TV-presentatrice en actrice. Al jarenlang domineert zij de Nederlandse televisie. In 2017 is ze begonnen met het magazine &C. Dit magazine laat in haar blik zien hoe de wereld eruit ziet. Je leest er het beste over onderwerpen als mode, beauty, lifestyle, cultuur, food en reizen. Allemaal onderwerpen die een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven. Vind jij dit ook boeiend? Dan is het slim om een magazine abonnement voor &C Magazine af te sluiten. Er zijn altijd mooie aanbiedingen waardoor jij kunt profiteren van hoge kortingen.
Tip: Naast het &C Magazine heb je ook &C Specials. Ook &C Specials is een echte aanrader!
Neem nu een abonnement op &C

Het &C Magazine richt zich op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar

Als we door de ogen van een vrouw naar de wereld gaan kijken. Dan zegt dit in de meeste gevallen natuurlijk al wat de doelgroep is. In dit geval is het dan dus ook de vrouw. &C richt zich vooral op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. Iedere editie staat bomvol met artikelen, rapportages, persoonlijke verhalen van schrijvers, columnisten en bekende Nederlanders. Het magazine leest niet alleen super lekker weg, de vormgeving is ook nog eens fantastisch. Het leuke van &C is dat het niet alleen serieus is, je hebt ook humor en zelfspot. Een compleet magazine voor jou dus.

Zoek je een leuk cadeau? Geef dan een &C Magazine abonnement

Ken jij dit magazine al of ken je iemand die echt gek is op Chantal Janzen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er zijn namelijk verschillende cadeau abonnementen verkrijgbaar voor het &C Magazine. Het voordeel van zo’n cadeau abonnement is dat hij automatisch stopt. Jij kunt dus bepalen hoeveel nummers de ontvanger krijg en daarna stopt het abonnement vanzelf. Geweldig natuurlijk, want zo komen zowel jij als de ontvanger niet voor onverwachtse kosten te staan. Kijk dus snel of er een cadeau abonnement voor jou tussen zit en bestel hem direct.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het &C magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een &C Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een &C Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Met een &C magazine abonnement ontvang je elke maand het nieuwste nummer thuis, vol inspirerende verhalen, interviews en mode- en beautytips. Bovendien krijg je exclusieve toegang tot online content, speciale kortingen en leuke extra’s.
Bij ons kun je de verschillende &C Magazine aanbiedingen van dit moment vinden. Door een abonnement te kiezen dat bij jou past kun jij het abonnement afsluiten. Let op: Je sluit het abonnement in geen enkel geval bij ons af.
Ja, er zijn diverse abonnementsopties beschikbaar, waaronder jaarabonnementen en proefabonnementen. Je kunt zelf kiezen welk abonnement het beste bij jouw wensen en behoeften past.
Zeker! Een abonnement op het &C magazine is een geweldig cadeau. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat het om een cadeau gaat en het afleveradres van de gelukkige ontvanger opgeven. De cadeau abonnementen zijn vandaag de dag super populair.
Maak je geen zorgen. Als abonnee heb je altijd de mogelijkheid om gemiste nummers na te bestellen via de klantenservice van &C. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle interessante verhalen en nieuwtjes.
Magazine-abonnement.nl