Search

Aannemer Vakblad abonnement afsluiten met hoge korting

Ben jij een aannemer en zoek je een vakblad voor op kantoor? Neem dan nu een abonnement op het Vakblad Aannemer. Dit vakblad is super interessant en wordt gezien als een populair magazine voor aannemers. Eigenlijk als aannemer zijnde moet je wel een abonnement hebben op dit magazine. Heb jij deze dus nog niet? Ontdek nu dan snel de Aannemer Vakblad aanbiedingen en profiteer van een mooie deal. Er is namelijk altijd wel een aanbieding waar je vrolijk van wordt. Met een Aannemer abonnement blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws. Wel zo handig toch om goed op de hoogte te zijn?
Packshot van alle items van Aannemer

Het vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven

Heb jij een klein of middelgroot bouwbedrijf? Dan is het Aannemer Vakblad echt iets voor jou. In de vakblad ontdek je alle belangrijke nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar jij mee te maken krijgt. Dit wordt allemaal helder en duidelijk beschreven waardoor het goed te begrijpen is. Wel zo fijn, want als bedrijf zijnde wil je wel weten waar je aan toe bent. Wacht daarom ook niet langer en neem nu een abonnement op het Vakblad Aannemer.

Geef een Aannemer Vakblad abonnement cadeau

Ken jij iemand die een eigen bouwbedrijf heeft en wil je hem of haar een cadeau geven? Dan kun je overwegen om een Aannemer Vakblad abonnement te geven. Met dit abonnement weet je zeker dat je goed zit en de ontvanger optimaal kan genieten. Omdat het abonnement automatisch stopt zit je ergens aan vast. Je betaald dus puur het abonnement dat je cadeau geeft. Helemaal fantastisch toch?

Het Aannemer Vakblad heeft iedere maand een nieuwe editie

Ga jij voor een abonnement op het Vakblad Aannemer? Dan ontvang je iedere maand een nieuwe editie. Het gaat hier namelijk om een maand magazine. Dit is meer dan voldoende, want je wilt wel iedere editie voorzien worden van handige en praktische informatie. Doordat het een maandblad is kun je er vanuit gaan dat dit helemaal goed zit. Geweldig dus en een goede reden om vandaag nog een abonnement te nemen op dit bouw vakblad.

Aannemer een Vakblad voor eigenaren en personeel

Het leuke van een abonnement op het Vakblad Aannemer is dat niet alleen jij er iets aan hebt. Het is ook een super leuk magazine voor je personeel. Zo blijven zij ook op de hoogte van wat er zicht allemaal afspeelt in de bouw. Dit is niet alleen belangrijk, maar ook interessant. Door jou personeel de mogelijkheid te geven dit vakblad te lezen zorg je ervoor dat ze weten wat er allemaal speelt.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Aannemer Vakblad

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Aannemer Vakblad abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Aannemer Vakblad abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Vakblad Aannemer verschijnt 8x per jaar. Hierdoor moet je rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 weken na je bestelling. Duurt het langer, neem dan contact op met de klantenservice van Aannemer Vakblad.
Jazeker, er zijn speciale cadeau abonnementen beschikbaar voor het Vakblad Aannemer. Het voordeel hiervan is dat jij nergens aan vast zit. Je bepaald van tevoren wat voor abonnement je cadeau geeft. Na dat aantal nummers stopt het abonnement vanzelf.
Wat vervelend dat het magazine niet bezorgd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig snappen ze dit ook heel goed bij de uitgever en daarom is het slim om contact met hun op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar abonnement@eisma.nl of door te bellen naar 088-2266648.
Ja, het is mogelijk om in de winkel een los nummer te kopen. Echter is dit niet aan te raden. Een los nummer kost namelijk ruim € 116,-. Door een abonnement te nemen van 3 nummers bespaar je al 83%. Hierdoor zijn 3 nummers goedkoper dan één los nummer.
Tuurlijk, het is altijd mogelijk om je abonnement op te zeggen. Wel moet je rekening houden met een opzegtermijn. Hoelang deze is ligt aan het abonnement dat je gekozen hebt. Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Aannemer. Dit kan via abonnement@eisma.nl of door te bellen naar 088-2266648.
Magazine-abonnement.nl