Zoek

Aan de Haak Magazine abonnement afsluiten met een hoge korting

Ben jij gek van haken en/of breien? Dan is het Aan de Haak Magazine echt iets voor jou. Dit magazine staat namelijk compleet in het teken van haken en breien. Het biedt iedere editie weer heel veel inspiratie aan zowel beginners als gevorderden. Zo staat Aan de Haak iedere keer weer vol met handige tips en heel veel patronen. Geweldig natuurlijk en dus ook een goede reden om vandaag nog een abonnement te nemen. Zeker aangezien er regelmatig mooie aanbiedingen zijn met hoge korting waardoor een abonnement echt super goedkoop is. Met een Aan de Haak abonnement kun jij nog meer uit je hobby halen!
Neem nu een abonnement op Aan de Haak

Met een abonnement geniet jij 8x per jaar van de nieuwste editie

Heb jij een Aan de Haak abonnement afgesloten? Dan kun jij 8x per jaar genieten van de nieuwste editie. Naast dat het leuk is om dit magazine door te lezen, zorgt het ook direct voor een stukje ontspanning. Erg belangrijk, zeker aangezien we in een zeer drukke maatschappij leven. Dit magazine kan jou helpen om even dat moment van ontspanning te pakken. Dus neem een abonnement, plof op de bank als de eerste editie binnen is en ga Aan de Haak.

Het Aan de Haak magazine is ook een echt top cadeau

Ken jij iemand die helemaal gek is van haken of breien en heeft hij/zij nog geen abonnement op het Aan de Haak magazine? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt namelijk ook een cadeau abonnement bestellen voor dit top magazine. Het voordeel van een cadeau abonnement is dat zowel jij als de ontvanger nergens aan vast zit. Jij bepaald hoeveel nummers de ontvanger krijgt, daarna stopt het abonnement. Zo krijgt niemand onverwachtse kosten.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het Aan de Haak magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een Aan de Haak Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een Aan de Haak Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het Aan de Haak magazine wordt jaarlijks 8x uitgegeven. Dit betekent dat jij dus 8x per jaar kunt genieten van dit magazine wanneer je een abonnement hebt.
Ja, het Aan de Haak magazine biedt een mix van haakprojecten voor zowel beginners als gevorderden. Elk nummer bevat duidelijke instructies en stapsgewijze foto’s om lezers van alle niveaus te begeleiden bij het maken van prachtige haakcreaties.
Abonnees profiteren van exclusieve voordelen, waaronder korting op de coverprijs, gratis verzending en vaak zelfs extra’s zoals gratis patronen of haakaccessoires bij geselecteerde edities.
Ja, abonnees hebben de mogelijkheid om eerdere edities van Aan de Haak na te bestellen tegen een gereduceerd tarief, zolang de voorraad strekt.
Magazine-abonnement.nl